Γιαννουσάκης στην ανακρίτρια Πειραιά: «Κινδυνεύει η ζωή μου στις φυλακές Χαλκίδας» - Κατέθεσε μήνυση σε βάρος εισαγγελέα και αξιωματικού του Λιμενικού | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γιαννουσάκης στην ανακρίτρια Πειραιά: «Κινδυνεύει η ζωή μου στις φυλακές Χαλκίδας» - Κατέθεσε μήνυση σε βάρος εισαγγελέα και αξιωματικού του Λιμενικού

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι η κατάθεση του Μάκη Γιαννουσάκη στην ανακρίτρια Πειραιά...

Ο Μ. Γιαννουσάκης, που έχει καταδικασθεί πρωτόδικα για την υπόθεση μεταφοράς των 2,12 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Νoor 1» τον Ιούνιο του 2014, κατέθεσε στοιχεία για τη μηνυτήρια αναφορά που έχει υποβάλει σε βάρος της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πειραιά και αξιωματικού ανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με αυτά που ανέφερε, τα δύο αυτά πρόσωπα τον πίεζαν κάνοντας κατάχρησης εξουσίας να καταθέσει για την υπόθεση επιβαρυντικά στοιχεία για έλληνα επιχειρηματία.

Τη Δευτέρα ο Μάκης Γιαννουσάκης θα βρεθεί ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για να υποστηρίξει την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του, καθώς, όπως φέρεται να υποστηρίζει, όσο παραμένει έγκλειστος στο χώρο των φυλακών εξακολουθεί να κινδυνεύει.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA