Ιατρικό και υγειονομικό υλικό παραδόθηκε στα Νοσοκομεία Χαλκίδας και Σκύρου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ιατρικό και υγειονομικό υλικό παραδόθηκε στα Νοσοκομεία Χαλκίδας και Σκύρου (ΦΩΤΟ)

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σκύρου Μίλτου Χατζηγιαννάκη και του Διοικητή του Νοσοκομείου της Χαλκίδας Παναγιώτη Τζαφέρου, φορτηγό μετέφερε ιατρικό και υγειονομικό υλικό για την τροφοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας και του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου...

Προκειμένου να παραδοθεί στη Σκύρο ο Διοικητής ταξίδεψε προς το νησί το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουνίου 2017, συνοδεία του Βουλευτή Ευβοιας Αναστάσιου Πρατσόλη.

Κατόπιν συζητήσεως του Δημάρχου του Βουλευτή του Διοικητή και της Προϊσταμένης του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου Αλεξάνδροβα Τατιάνας για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το Π.Π.Ι.Σκύρου, τόσο  ο  Διοικητής όσο  και ο βουλευτής δεσμεύτηκαν πως εντός της εβδομάδας θα δοθούν  οι απαραίτητες  λύσεις.

Το πολύτιμο αυτό υλικό παραχωρήθηκε από τον αδελφοποιημένο με την Σκύρο Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ο οποίος με τη σειρά του το παρέλαβε από την Μ.Κ.Ο. με την επωνυμία «Griechenlandlife» την οποία έχει   ιδρύσει ο φίλος της Ελλάδας Erwin Schrümpf. 

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ως άνω  Μ.Κ.Ο. στην Ελλάδα κα Μόσχου η τρο-φοδοσία με ιατρικό – υγειονομικό υλικό και κάθε άλλη παροχή βοήθειας θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA