Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 64-62: Νίκη με ανατροπή! Διαμαρτύρονται οι «πράσινοι» για την τελευταία φάση (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 64-62: Νίκη με ανατροπή! Διαμαρτύρονται οι «πράσινοι» για την τελευταία φάση (ΒΙΝΤΕΟ)

Διά πυρός και σιδήρου, ο Ολυμπιακός νίκησε 64-62 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και διατήρησε το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς των play off της Α1...

Οι πρωταθλητές έκαναν το 2-1 και χρειάζονται άλλη μία νίκη για να διατηρήσουν τον τίτλο τους. Η επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα γίνει την Πέμπτη 8 Ιουνίου (21:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο -10, 48-58, περίπου 5 λεπτά πριν τη λήξη και οι Μάντζαρης, Σπανούλης αν και είχαν αμφότεροι 0/3 τρίποντα έως τότε πέτυχαν από ένα ο καθένας (διαδοχικά) δίνοντας το έναυσμα για επική ανατροπή και νίκη. 

Ο Μιλουτίνοβ υπέγραψε τη συνέχεια και ήταν ο πρώτος σκόρερ με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ, αλλά και 7 κερδισμένα φάουλ. Όπως και ο Πρίντεζης (10π., 7ρ.) που πέτυχε το μοναδικό του τρίποντο την πιο κρίσιμη στιγμή.

Μοιραίος για τον Παναθηναϊκό ο καλύτερος παίκτης του, ο Μάικλ Τζέιμς (16π.), όταν έκανε φάουλ στον Μιλουτίνοβ, με το σκορ 61-62 υπέρ των «πράσινων», ενώ αστόχησε σε δίποντο και τρίποντο στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα.

Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους διαιτητές για την τελευταία φάση καθώς όπως λένε, έκλεισαν τα μάτια σε καθαρά φάουλ πάνω στον Τζέιμς και στον Σίνγκλετον.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA