Δήμος Κύμης-Αλιβερίου: Απαλλάχθηκε από την κατηγορία της απιστίας ο Βασίλης Ντόβολης - Δείτε ΦΩΤΟ έξω από τα δικαστήρια της Χαλκίδας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Κύμης-Αλιβερίου: Απαλλάχθηκε από την κατηγορία της απιστίας ο Βασίλης Ντόβολης - Δείτε ΦΩΤΟ έξω από τα δικαστήρια της Χαλκίδας!

Πόρισμα ελεγκτών στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου: Απαλλάχθηκε από την κατηγορία της απιστίας ο Βασίλης Ντόβολης - Δείτε ΦΩΤΟ έξω από τα δικαστήρια!
Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας για την κατηγορία της απιστίας, έκατσε σήμερα, Παρασκευή (02-06-2017), ο πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, Βασίλης Ντόβολης...

Σύμφωνα με το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών, επί προεδρίας Ντόβολη ξοδεύτηκαν 13.000 ευρώ για προμήθεια φαγητών και γλυκισμάτων σε μαγαζιά της περιοχής, τα οποία δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν, ενώ για τα έξοδα αυτά δεν υπήρχε καμία απόφαση δημοτικού συμβουλίου.

Άμεσα ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του Βασίλη Ντόβολη για την κατηγορία της απιστίας κατ' εξακολούθηση σε βάρος του νομικού προσώπου ΔΗ.ΚΕ.ΠΕ.ΠΟ.Κ.Α., και λόγω κινδύνου παραγραφής του αδικήματος, η δίκη ορίστηκε για την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017.

Ύστερα από μια πολύωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, ο Εισαγγελέας της έδρας, Βασίλης Βασιλάκης - Παραγυιός, ανέφερε στην πρότασή του ότι δεν υπήρχε δόλος, αλλά αμέλεια από την πλευρά του κατηγορουμένου, ζητώντας την απαλλαγή του από το αδίκημα της απιστίας, όπως και έγινε, αφού η Πρόεδρος του δικαστηρίου υιοθέτησε πλήρως την εισήγηση του Εισαγγελέα και απάλλαξε τον κατηγορούμενο.
 
Συνήγορος του Βασίλη Ντόβολη ήταν ο Μιχάλης Τζούφης, ενώ τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου, εκπροσώπησε ο δικηγόρος Νίκος Ζέρβας  που ανέλαβε και την Πολιτική Αγωγή της υποθέσεως.
Πόρισμα ελεγκτών στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου: Απαλλάχθηκε από την κατηγορία της απιστίας ο Βασίλης Ντόβολης - Δείτε ΦΩΤΟ έξω από τα δικαστήρια!
(αρ.) Μιχάλης Τζούφης, Βασίλης Ντόβολης, Νίκος Κιούσης (πρώην αντιδήμαρχος)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA