Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που χτύπησε με σκεπάρνι την 27χρονη σύζυγο του - Έβρισε και έφτυσε δημοσιογράφους (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που χτύπησε με σκεπάρνι την 27χρονη σύζυγο του - Έβρισε και έφτυσε δημοσιογράφους (ΦΩΤΟ)

Προφυλακιστέος κρίθηκε από εισαγγελέα και ανακριτή ο 34χρονος από την Πέτρα Πρέβεζας, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι την 27χρονη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια μιας φίλης της και του 3χρονου παιδιού τους...

Ο 34χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, θα οδηγηθεί στις φυλακές, μετά την σημερινή του απολογία στον Ανακριτή Πρέβεζας.

Σύμφωνα με το pamepreveza, κατά την έξοδο του από το δικαστικό μέγαρο, ήταν ιδιαίτερα εριστικός, ενώ επιτέθηκε και στους δημοσιογράφους, τους οποίους έβρισε και έφτυσε.

Οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν τον συγκράτησαν και στην συνέχεια οδηγήθηκε και πάλι στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.

Την ίδια ώρα, η 27χρονη κοπέλα δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, καθώς ο 34χρονος την χτύπησε με μένος εφτά φορές στο κεφάλι και στον αυχένα, με αποτέλεσμα να της λείπουν κομμάτια από το κεφάλι και να έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα.

 
Πληροφορίες: PamePreveza

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA