Χαλκίδα: «Πνίγηκε» στη λάσπη μία ολόκληρη περιοχή - «Αυτά είναι τα χάλια μας, πλήρης η αδιαφορία του Δήμου Χαλκιδέων» καταγγέλει οργισμένη κάτοικος! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: «Πνίγηκε» στη λάσπη μία ολόκληρη περιοχή - «Αυτά είναι τα χάλια μας, πλήρης η αδιαφορία του Δήμου Χαλκιδέων» καταγγέλει οργισμένη κάτοικος! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες ντροπής στα Δύο Δέντρα - Εκτεταμένες ζημιές και καταστροφές προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Χαλκίδα το απόγευμα του Σαββάτου (17-06-2017)...

Κάτοικος της περιοχής που διαμένει στην οδό Οίτης στα Δύο Δέντρα, απέστειλε καταγγελία στο EviaZoom.gr. Όπως τονίζει η Φλώρα Τζιτζιρίδου και όπως φαίνεται και από το βίντεο, «πνίγηκε» στη λάσπη ολόκληρη η περιοχή, ακόμα και τα σπίτια έχουν πλημμυρίσει.

Δείτε τι αναφέρει οργισμένη στο ΕviaZoom.gr:

"Αυτά ειναι τα χάλια μας στα Δύο Δέντρα, οδός Οίτης, κάθε φορά που βρέχει τι κατεβάζει το βουνό απο πάνω!! Εάν και έχουν γίνει επανειλημμένα παράπονα στο δήμο δεν έχουν κάνει κάτι με αποτέλεσμα τα σπίτια να γεμίζουν με λάσπη και να πλημμυρίζουν!! Τοσο δύσκολο ειναι να έρθουν να τον στρώσουν;;; Παρακαλώ πολύ, περιμένω την κοινοποίηση του βίντεου μπας και κάποιος αρμόδιος ευαισθητοποιηθεί"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA