«CENTER AL» στη Χαλκίδα: Όταν τα όνειρα γίνονται πράξη! Εδώ και 21 χρόνια πρωταγωνιστεί και πρωτοπορεί στις κατασκευές αλουμινίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«CENTER AL» στη Χαλκίδα: Όταν τα όνειρα γίνονται πράξη! Εδώ και 21 χρόνια πρωταγωνιστεί και πρωτοπορεί στις κατασκευές αλουμινίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η εταιρεία «CENTER AL» ιδρύθηκε το 1996 από τον Θεόδωρο Τσίγκο και με έναυσμα την εργατικότητά του και την ολοένα αυξανόμενη εμπειρία του στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου, αναπτύχθηκε με γοργούς ρυθμούς σε μια μεγάλη μονάδα κατασκευής και εφαρμογής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου... 

Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί την άμεση προτεραιότητας της εταιρείας «CENTER AL»

Σε ιδιόκτητο χώρο 16.000 τ.μ. στο 4ο χλμ. Χαλκίδας - Αφρατίου στη Χαλκίδα, στεγάζεται η νέα σύγχρονη μονάδα παραγωγής 1.500τ.μ. Στον ίδιο χώρο στεγάζεται και η κεντρική έκθεση της εταιρείας. Η μονάδα παραγωγής είναι εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, και είναι πιστοποιημένη κατά EN ISO 9001: 2008.


Μέσα από την πολυετή εμπειρία των στελεχών της «CENTER AL», την συνεχή εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού και την κατάλληλη τεχνογνωσία , ειδικευόμαστε στην κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου υαλοπετασμάτων και etalbond, πραγματοποιώντας πλήθος κατασκευαστικών έργων σε όλη την Ελλάδα.

ΒΙΝΤΕΟ
Η εταιρεία διαθέτει  τρεις εκθεσιακούς χώρους, όπου προβάλλονται ενδεικτικές κατασκευές όλων των προϊόντων  καθώς και ,καταρτισμένο προσωπικό με τις απαραίτητες γνώσεις που πρόθυμα θα σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
Νιώστε ασφάλεια! Η εταιρεία «CENTER AL» έχει καταφέρει να συνδυάσει την υψηλή αισθητική με την απόλυτη ασφάλεια σε όλες τις κατασκευές της. Νιώστε απόλυτα ασφαλείς, στο σπίτι σας, στο εξοχικό σας αλλά και το κατάστημά σας!

Κουφώματα Αλουμινίου (Siccona, Siccona Dynamic, Ανοιγοανακλινόμενα, Συρόμενα, Ανασυρόμενα, Φυσαρμόνικα, Συστήματα Κυρίας Εισόδου)

Ρολά Αλουμινίου, Υαλοπίνακες, Σήτες, Πόρτες, Κάγκελα, Φράχτες - Αυλόπορτες, Γκαραζόπορτες-Ρολά Ασφαλείας, Στέγαστρα, Πέργκολες, Ειδικές Κατασκευές

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις υπηρεσίες

Για τα έργα της χρησιμοποιεί υλικά ανώτερων προδιαγραφών με πιστοποιημένη ποιότητα, με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να έχει διαχρονική αξία .

Στα πολλά πλεονεκτήματα των συστημάτων αλουμινίου της εταιρείας  συγκαταλέγονται η αντοχή, η ανθεκτικότητα, η υψηλή ποιότητα, η λειτουργικότητα, αλλά και η απαράμιλλη αισθητική και ασφάλεια. 


Σήμερα με αρωγό την πολυετή εμπειρία και το μεράκι τους για αυτό που κάνουν, προσφέρουν κατασκευές ποιότητας, εξελιγμένης τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής.

Καθώς βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η ανθρωποκεντρική φυσιογνωμία, η αμεσότητα και η συνέπεια στις ανάγκες των καταναλωτών, στόχος της εταιρείας είναι η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων στους πελάτες. 

Τζάμια ασφαλείας: Η«CENTER AL» χρησιμοποιεί στα κουφώματά της, υψηλής προστασίας και ασφάλειας τζάμια, που σας βοηθούν να διαφυλάξετε αυτό που σας είναι πιο πολύτιμο, την οικογένειά σας και την περιουσία σας.

Μπορείτε να επιλέξετε τζάμια τρίπλεξ ή ακόμη και αλεξίσφαιρα, για την ενίσχυση της ασφάλειας του κουφώματος του σπιτιού σας.
 
Περιμετρικό κλείδωμα Roto: Η εταιρεία χρησιμοποιεί μηχανισμούς περιμετρικού κλειδώματος στα ανοιγόμενα κουφώματα. Ο μηχανισμός περιμετρικού κλειδώματος είναι ο μηχανισμός, που ασφαλίζει το φύλλο σε πολλά σημειά (4 έως 12), και όχι μόνο στο μπροστινό μέρος (2 σημεία) όπως οι απλοί μηχανισμοί, προσφέροντας περισσότερη θερμοηχομόνωση αλλά κι ασφάλεια.

Ο μηχανισμός ανοιγομένων–ανακλινομένων κουφωμάτων Roto NT παρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας, ακόμη και στην βασική του έκδοση. Η ανάκλιση γίνεται στο κατωκάσι μέσω ενός κλείστρου ασφαλείας (μανιτάρι). Η συνεργασία του κλείστρου της ανάκλισης με το αντίστοιχο αντίκρισμα παρέχει ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Πόρτες με κλειδαριές ασφαλείας: Στις πόρτες εισόδου και στις κουζινόπορτες χρησιμοποιούμε για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια: κλειδαριές ασφαλείας 3 σημείων με αφαλό ή χωρίς 5 σημείων της εταιρείας Roto, ηλεκτρονικό σύστημα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος (έως 990 αποτυπώματα), κλειδαριά πολλαπλών θέσεων αυτόματου κλειδώματος (με απλό κλείσιμο της πόρτας, γίνεται και το κλείδωμά της)

Περισσότερα στο site της εταιρείας: center-al.gr

Εργοστάσιο - Έκθεση Χαλκίδας
4ο χλμ. Χαλκίδας – Αφρατίου
Τηλ. 22210 52772 - Fax: 22210 52667
e-mail : info@center-al.gr

Η έκθεση λειτουργεί σε συνεχές ωράριο

Έκθεση Ελευσίνας
Εθν. Αντιστάσεως 116 και Άρη Βελουχιώτη, Ελευσίνα
Τηλ. 210 5547151 - Fax: 210 5547346
Υπεύθυνη Πωλήσεων: Τσίγκου Σοφία
e-mail : stsigkou@center-al.gr

Η έκθεση λειτουργεί ώρες καταστημάτων

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA