Στερεά Ελλάδα: Νεκρό 9χρονο αγόρι που έπεσε από το ποδήλατο - Ευθύνες αναζητούν οι γονείς του | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στερεά Ελλάδα: Νεκρό 9χρονο αγόρι που έπεσε από το ποδήλατο - Ευθύνες αναζητούν οι γονείς του

Κατέληξε ένας 9χρονος ο οποίος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, μετά από χτύπημα με το με το ποδήλατό του...

Το παιδί βρίσκονταν για διακοπές με τους γονείς του στα Καμένα Βούρλα, όταν την περασμένη Παρασκευή έπεσε με το ποδήλατό του, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου αρχικά διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, παρέμεινε ωστόσο για παρακολούθηση στην Παιδιατρική Κλινική.

Τα επόμενα 24ώρα η κατάσταση της υγείας του παιδιού επιδεινώθηκε και την Τρίτη αποφασίστηκε εσπευσμένα να μπει στο χειρουργείο, καθώς όπως διαπιστώθηκε, είχε υποστεί ρήξη εντέρου, η οποία δεν αποκλείεται να προκλήθηκε από χτύπημα από το τιμόνι του ποδηλάτου.

Η μετεγχειρητική πορεία του παιδιού, όμως, δεν εξελίχθηκε ομαλά και το πρωί της Τετάρτης διακομίστηκε διασωλημένο στο Παίδων Αθηνών, όπου εισήχθη κατευθείαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το 9χρονο παιδί το απόγευμα της Τετάρτης κατέληξε.

Οι πληροφορίες θέλουν τους γονείς του παιδιού να έχουν ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, για να ερευνηθούν οι συνθήκες του θανάτου, ενώ κάποιες πρώτες απαντήσεις θα δοθούν από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA