Συγκλονιστικές εικόνες από τον φονικό σεισμό στην Κω - Νεκροί, τραυματίες και καταστροφές! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Συγκλονιστικές εικόνες από τον φονικό σεισμό στην Κω - Νεκροί, τραυματίες και καταστροφές! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο νεκροί, αρκετοί τραυματίες (ένας από αυτούς σοβαρά) και ζημιές σε κτίρια είναι ο πρώτος απολογισμός της ισχυρής σεισμικής δόνησης 6,4 Ρίχτερ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, που σημειώθηκε στις 01:32 το νησί της Κω...

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κατάρρευση τοίχου ενώ αρκετοί από τους τραυματίες προέρχονται από την πτώση οροφής σε μπαρ. 

Όπως έγινε γνωστό ο ένας νεκρός είναι Τούρκος 39 ετών και ο δεύτερος Σουηδός, 23 ετών.
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, στα επείγοντα του Νοσοκομείου της Κω πήγαν αμέσως μετά τον σεισμό περίπου 90 άνθρωποι, οι οποίοι δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και 80 εξ αυτών, οι ελαφρύτερα τραυματισμένοι, έφυγαν μετά από λίγη ώρα για τα σπίτια τους.

Σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στα επείγοντα του Νοσοκομείου, από το ίδιο σημείο της παλιάς πόλης, 8 άνθρωποι, Έλληνες και αλλοδαποί τουρίστες. 
Με αεροσκάφος μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ηρακλείου τέσσερις εξ αυτών, μια γυναίκα και τρεις άνδρες, εκ των οποίων ο ένας Έλληνας.
 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA