Βρέθηκε νεκρός στον Υμηττό ο 38χρονος αγνοούμενος αστυνομικός Αντώνης Δημοτάκης - Τα πρώτα στοιχεία μιλούν για αυτοκτονία - Σε προχωρημένη σήψη το πτώμα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βρέθηκε νεκρός στον Υμηττό ο 38χρονος αγνοούμενος αστυνομικός Αντώνης Δημοτάκης - Τα πρώτα στοιχεία μιλούν για αυτοκτονία - Σε προχωρημένη σήψη το πτώμα (ΦΩΤΟ)

Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (09-07-2017) στον Υμηττό το πτώμα του αγνοούμενου αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη - Ο 38χρονος εντοπίστηκε νεκρός από περιπατητή σε μονοπάτι στην περιοχή Κυρα-Ελένη...

Από τα υπολείμματα των ρούχων και κυρίως από το υπηρεσιακό περίστροφο που βρέθηκε δίπλα στη σορό
, τo κλιμάκιο του Τμήματος ανθρωποκτονιών, αλλά και ο ιατροδικαστής, συνάγουν το ασφαλές συμπέρασμα πως πρόκειται για τον εξαφανισμένο αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη.

Οι πρώτες ενδείξεις από την εξέταση της σορού δείχνουν αυτοκτονία και αναμένεται να πιστοποιηθεί από την ιατροδικαστική έκθεση. 
Το χρονικό της εξαφάνισης του Αντώνη Δημοτάκη

Τα ίχνη του Αντώνη είχαν χαθεί το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου. Το τελευταίο άτομο που τον είδε είναι ο αδελφός του, που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή, όπου έμενε μόνος του.

Ο αγνοούμενος υπηρετούσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην ΥΜΕΤ και την επόμενη μέρα της εξαφάνισης του έπρεπε να παρουσιαστεί στην νέα του υπηρεσία στην Άμεση Δράση, αλλά δεν εμφανίστηκε.

Οι φίλοι του ανησύχησαν και σήμανε συναγερμός. 

Στο σπίτι του βρέθηκαν το κινητό του, τα κλειδιά του, ταυτότητα και πορτοφόλι. Η εξώπορτα ενώ συνήθιζε να την κλειδώνει, βρέθηκε κλειστή αλλά ξεκλείδωτη.

Η αδελφή του Κατερίνα Δημοτάκη, η οποία πήγε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ» απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του, να επικοινωνήσει με την εκπομπή ή με τις Αρχές.

Οι έρευνες με ελικόπτερο, ομάδες της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά στην περιοχή του Υμηττού όπου συνήθιζε να αθλείται, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Παράλληλα εξετάστηκε και το υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών που οικειοθελώς έδωσαν οι ιδιοκτήτες, αλλά δεν έδειξαν κάτι.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA