Ζάκυνθος: Χειροπέδες στον πορτιέρη και στον μπάρμαν του club για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 22χρονου τουρίστα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ζάκυνθος: Χειροπέδες στον πορτιέρη και στον μπάρμαν του club για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 22χρονου τουρίστα (ΦΩΤΟ)

Ένας 34χρονος Έλληνας και ένας 32χρονος Βρετανός υπήκοος σερβικής καταγωγής συνελήφθησαν στον Λαγανά Ζακύνθου για τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα...

Και οι δύο είναι υπάλληλοι του club από όπου ξεκίνησε ο καβγάς. Ο 32χρονος εργάζεται ως πορτιέρης στο μαγαζί και ο 34χρονος ως μπάρμαν.
Ο μπάρμαν
Ο πορτιέρης  

Μαζί τους, προσήχθησαν άλλα έξι άτομα για κάποια από τα οποία ερευνάται αν συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του θύματος.

Μεταξύ των προσαχθέντων είναι ο ιδιοκτήτης και ο υπεύθυνος λειτουργίας του club, για τον οποίο ερευνάται αν τήρησε τις διατάξεις της νομοθεσίας περί παροχής εργασίας σε ό,τι αφορά στην πρόσληψη των δυο νεαρών που προκάλεσαν το αιματηρό περιστατικό και αν τους είχε δώσει εντολές να είναι επιθετικοί προς τους θαμώνες.

Η αστυνομία ανακοίνωσε για το περιστατικό ότι το θύμα δέχθηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του θανάσιμα χτυπήματα, από ομάδα θαμώνων του μπαρ στο οποίο διασκέδαζε. 
Το θύμα

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της συμπλοκής, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων συνεχίζονται.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA