Αυγή: Λάθος η επιλογή του Στέλιου Παππά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΛΟΠΥ
 

Αυγή: Λάθος η επιλογή του Στέλιου Παππά

Εντύπωση προκαλεί το άρθρο του Θανάση Καρτερού στην εφημερίδα “Αυγή” για την επιλογή του Στέλιου Παππά στη διοίκηση του ΟΑΣΘ...

Ο δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Σ. Παππάς είναι υπεράνω πάσης υποψίας σε ό,τι αφορά στους αγώνες, στην ηθική και στην επαγγελματική του πορεία, υπογραμμίζει ταυτόχρονα ότι η ΝΔ δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει λόγο για οικογενειοκρατία, ωστόσο συμπληρώνει:

“Παρ’ όλα αυτά, ο Στέλιος Παππάς είναι λάθος επιλογή για τον ΟΑΣΘ. Σοβαρό λάθος, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Γιατί πρόκειται για πολιτική επιλογή. Και στις πολιτικές επιλογές παίρνονται υπόψη κι άλλα πράγματα, εκτός από το βιογραφικό και τις δυνατότητες του υποψηφίου. Οι συσχετισμοί, οι αντιδράσεις, η εντύπωση, η εικόνα, ο αντίπαλος. Αν τα αφαιρέσουμε αυτά, τότε πέφτουμε ή στο αμάρτημα της άγνοιας ή στο λάκκο της αλαζονείας. Έκτον, πολλά θα ειπωθούν ακόμα, αλλά ένα έχει σημασία. Να αποδειχθεί ο Στέλιος εξαιρετικά καλός. Γιατί μόνο ως εξαίρεση, λόγω εξαιρετικών προσόντων και εξαιρετικών αποτελεσμάτων, θα πειστεί ο καμένος στον παλιό χυλό κόσμος, που φυσάει και το γιαούρτι του Μαξίμου, πως αν και Παππάς, καλώς χρίστηκε και ζευγάς…». 
 
Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα