«Ερρίκος Ντυνάν»: Αποφυλακίστηκε ο Ανδρέας Μαρτίνης - Αφέθηκε ελεύθερος για λόγους υγείας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΕΚΛΟΓΕΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
 

«Ερρίκος Ντυνάν»: Αποφυλακίστηκε ο Ανδρέας Μαρτίνης - Αφέθηκε ελεύθερος για λόγους υγείας!

Αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέας Μαρτίνης, μετά από 15 μήνες στη φυλακή...

Το «πράσινο φως» για να ανοίξει η πόρτα της φυλακής για τον Ανδρέα Μαρτίνη άναψε με διάταξη του ο ανακριτής κατά της διαφθοράς, Ν. Τσιρώνη, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα οι οποίοι έκριναν πως δεν είναι ύποπτος φυγής.

Στον πρώην πρόεδρο του «Ερρίκου Ντυνάν» επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης του δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Μετά από 15 μήνες προσωρινής κράτησης, ο Α. Μαρτίνης αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας ενώ κρίθηκε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής. Ο Ανδρέας Μαρτίνης κατέθεσε την αίτηση για την αποφυλάκιση του στις 31 Ιουλίου, αμέσως μετά την συμπληρωματική του απολογία για τις δυο υποθέσεις που κατηγορείται, στη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα με πληροφορίες, έδειξε διάθεση συνεργασίας με τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιστοποιήθηκε από έγγραφα του ΚΕΠΑ, ότι έχει αναπηρία άνω του 75% και τέθηκε υπό ιατρική παρακολούθηση στο σπίτι του.

Ο Ανδρέας Μαρτίνης έχει προφυλακιστεί δύο φορές, για την υπόθεση δωροδοκίας από την Hospitalia International και για απιστία στην υπηρεσία για την νοσηλεία στο «Ερρίκος Ντυνάν» γνωστών πολιτικών, ανθρώπων των ΜΜΕ και άλλων, που φέρονται να έγιναν με εκπτώσεις κόστους ή και εντελώς δωρεάν ζημιώνοντας το Ίδρυμα με 1,75 εκατομμύρια ευρώ.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα