Εύβοια: «Πόλεμος» για τα Λιχαδονήσια! «Σκοτώνονται» οι εταιρείες καραβιών που κάνουν τα δρομολόγια - «Ρουφιάνοι, καραγκιόζηδες, Ξεφτιλίζεστε»! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: «Πόλεμος» για τα Λιχαδονήσια! «Σκοτώνονται» οι εταιρείες καραβιών που κάνουν τα δρομολόγια - «Ρουφιάνοι, καραγκιόζηδες, Ξεφτιλίζεστε»!

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις εταιρείες καραβιών, που κάνουν τα δρομολόγια για τα Λιχαδονήσια...

Όλα άρχισαν όταν οι «Αφοί Λυμπέρη» ανήρτησαν στο lichadonisia.com την παρακάτω ανακοίνωση, στην οποία έκαναν λόγο για «πειρατές». 
Με αυτή την ανακοίνωση ουσιαστικά «φωτογράφιζαν» τον Δημήτρη Βασσατή, της εταιρείας “Ποσειδών Marine Center”, που δραστηριοποιείται στο χώρο της θάλασσας τόσο με το αντικείμενο των ενοικιάσεων σκαφών αναψυχής, αλλά και των ημερήσιων εκδρομών από τα Καμένα Βούρλα προς τα Λιχαδονήσια και την Εύβοια. 

Ακολούθησε, η ανάρτηση στο Facebook του Γιώργου Λυμπέρη, που έκανε λόγο για “ρουφιάνους και καραγκιόζηδες”.  
Ο Αντώνης Βασσατής, γιος του Δημήτρη Βασσατή, πέρασε στην… αντεπίθεση με ανακοίνωση, στην οποία τονίζει πως: “δικαίωμα στην θάλασσα έχουν όλοι και ιδίως αυτοί που έχουν καταγράψει μια ιστορία σε αυτήν πάνω από 35 χρόνια…”. 

Αναλυτικά αναφέρει:

”Οι αξιότιμοι κύριοι αδελφοί Λυμπέρη, μη μπορώντας να διαχειριστούν την κατάσταση των Λιχαδονησίων, λόγω του εγωισμού που τους διακρίνει και του πανικού τους, και μη έχοντας καταλάβει πως η θάλασσα, ο κόλπος του Μαλιακού και τα Λιχαδονήσια δεν ανήκουν στην ιδιοκτησία τους, ισοπεδώνουν κάθε λογής εκτίμηση προς την τοπική αγορά των Καμένων Βούρλων, αλλά και των τοπικών πολιτών, που τόσα χρόνια τους επιτρέπουν να εκτελούν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες ανενόχλητοι, αισχροκερδώντας και εκμεταλλευόμενοι τον κάθε λογής τουρίστα, αφελή ή μη, που θέλει να απολαύσει τις ομορφιές της περιοχής. Δικαίωμα στην θάλασσα έχουν όλοι και ιδίως αυτοί που έχουν καταγράψει μια ιστορία σε αυτήν, πάνω από 35 χρόνια!
 
Οι άνθρωποι που βάζοντας τα χέρια τους στα γράσα και τις βαλβολινες όλα αυτά τα χρόνια (που είναι ανεπιθύμητοι όπως ανέφερε ο Κ. Γιώργος Λυμπέρης και δεν πρέπει να πουλάνε ή δεν ξέρουν να πουλάνε τουρισμό) για να επισκευάσουν και να συντηρήσουν πάνω από 2,500 σκάφη των ανθρώπων της Elite του θαλάσσιου χώρου και του τουρισμού, αλλά και απλών συμπολιτών και ψαράδων με απώτερο σκοπό την επίσκεψη τους στην παραλία των Λιχαδονησιών και την απόλαυση της ομορφιάς αυτών, έχουν αδιαμφισβήτητα συντελέσει και βοηθήσει δραματικά τον τουρισμό της περιοχής, αλλά κυρίως την τσέπη των Κ. Αδελφών Λυμπέρη.

Δυστυχώς, όμως, οι επισκέπτες δεν έχουν καταλάβει το ποιόν αυτών που τους αρπάζουν τα λεφτά και μάλιστα χωρίς ουδεμία -σε πολλές περιπτώσεις- προσκόμιση αποδείξεων και παραστατικών, όχι μόνο αναφορικά με την σίτιση που προσφέρεται, αλλά και την διάκριση που εφαρμόζεται στην μίσθωση της ομπρελο-ξαπλώστρας της παραλίας τους ανά ομάδα τουριστών, που τους επισκέπτονται με κάθε λογής μέσον μεταφοράς!
 
Θα μας μάθουν οι αδελφοί Λυμπέρη τι σημαίνει τουρισμός και θα βγαίνουν να αποκαλούν «πειρατές» τους ανθρώπους, που τους στήριξαν, όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα από την περιοχή των Καμένων Βούρλων που έχουν φάει όλο το ψωμί και έγιναν άνθρωποι και στην τελική δεν έχουν πατήσει το πόδι τους ούτε μια φορά στα Καμένα Βούρλα για να αφήσουν μια δραχμή σε έναν επαγγελματία!
 
Ντροπή και αίσχος για το επίπεδο, όπως επίσης και τον τρόπο που πάνε αυτοί να πουλήσουν τουρισμό, καθώς -αντί να το κάνουν σωστά και με κύρος ανταγωνιστικό, όπως αρμόζει σε σωστούς επιχειρηματίες- δυστυχώς το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να εκμεταλλεύονται, να δυσφημούν και να κακοχαρακτηρίζουν χωρίς καμία βάσιμη πληροφορία ελπίζοντας πως ο κόσμος θα τους πιστέψει!

Keep going and walking towards this direction dear MrLiberis Bros and all of us will keep laughing at you! Όταν αποκτήσετε επίπεδο τουριστικό τότε να κάνετε και οποιαδήποτε βάσιμη ανάρτηση θέλετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μέχρι τότε μην το κάνετε γιατί ξεφτιλίζεστε και γίνεστε εντελώς ρεζίλι τόσο Πανελλαδικά όσο και Ευρωπαϊκά πολύ σύντομα!

Με εκτίμηση Α.Β.”.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA