Football League: Ματαιώθηκε το μπαράζ ανόδου – Με 17 ομάδες το νέο πρωτάθλημα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Football League: Ματαιώθηκε το μπαράζ ανόδου – Με 17 ομάδες το νέο πρωτάθλημα!

Τη ματαίωση του μπαράζ ανόδου στη Football League που είχε οριστεί ανάμεσα στην ΑΕ Καραϊσκάκης και την Δόξα Δράμας, ανακοίνωσε η ΕΠΟ, αναγνωρίζοντας τον ΚΑΠ του 2016, βάσει του οποίου δεν προβλέπεται κάλυψη της 18ης θέσης από ομάδα της Γ' Εθνικής...

Η απόφαση που εκδόθηκε την Δευτέρα (28-08-2017) δεν προκαλεί «ούτε κρύο, ούτε ζέστη» για τον ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος ούτως ή άλλως είχε τεθεί εκτός διαδικασίας, λόγω μη κατάθεσης της εγγυητικής των 300.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας μπαράζ για την πλήρωση της 18ης θέσης της Football League είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 29/8 (7 μ.μ. στην Κατερίνη, ΑΕ Καραϊσκάκης - Δόξα Δράμας), όμως μία μέρα πριν (28/8) η Έπιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ βασιζόμενη σε απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ανακοίνωσε τη ματαίωση της αναμέτρησης, καθώς τέθηκε σε ισχύ ο ΚΑΠ του 2016.

Αυτό σημαίνει ότι η 18η θέση της Football League δεν θα καλυφθεί από ομάδα της Γ' Εθνικής και το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου με 17 ομάδες,
όσες δηλαδή έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αριθμός συνεδρίασης 2, 28/8/2017) προχώρησε στη ματαίωση του αγώνα μπαράζ που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 29/8/2017 μεταξύ των σωματείων ΓΣ Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης ΑΕ, για την κάλυψη της κενής θέσης στη Β' Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) μετά την έκδοση της υπ' αριθμόν 86/2017 αποφάσεως του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA