Νέο «χαστούκι» στον ΑΟ Χαλκίς: Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε μία ακόμη προσφυγή! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέο «χαστούκι» στον ΑΟ Χαλκίς: Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε μία ακόμη προσφυγή!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή που είχαν καταθέσει οι ΑΟ Χαλκίδα, ΑΕ Καραϊσκάκη, αλλά και την πρόσθετη παρέμβαση της Δόξας Δράμας για την απόφαση της Football League για διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 17 ομάδες...   

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Gazzeta.gr, το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε ότι ισχύει ο ΚΑΠ του 2016 κάτι που σημαίνει δεν προβλέπεται συμπλήρωση της κενής θέσης στη Football League ενώ και η έλλειψη αδειοδότησης του Ηρακλή, της Βέροιας, του Αχαρναϊκού, του Πανσερραϊκού και τη Αναγέννησης Κ. δεν επηρεάζει τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Έτσι, οι προσφυγές έπεσαν στο κενό και το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με 17 ομάδες. 

Με την απόφαση αυτή, το Διαιτητικό άναψε το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή ομάδων χωρίς αδειοδότηση στο επόμενο πρωτάθλημα της Football League και για μια ακόμα φορά υποστηρίζει ότι η κενή θέση στο πρωτάθλημα της Football League δεν μπορεί να προσβληθεί.

«Δικαίωμα δηλώσεως συμμετοχής μίας ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν είναι η προηγούμενη αδειοδότησή της, αλλά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί. Οι συνέπειες που υφίστανται οι ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί, αφορούν σε περιορισμούς στις μετεγγραφές που μπορούν να πραγματοποιήσουν, καθώς και σε επανεγγραφές ποδοσφαιριστών, που αποτελούν μέτρα ανεκτά χωρίς να αποκλείουν από τη συμμετοχή αυτών στα πρωταθλήματα που ορίζονται με τις προκηρύξεις», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA