Νότια Εύβοια - Αργυρό: Συγκλονίζει η τραγωδία με το 5χρονο αγοράκι που σκοτώθηκε εν ώρα σχολικής γιορτής με καραγκιόζη και μουσική στο δημοτικό σχολείο - Έπεσε στο κενό από ύψος 2 μέτρων και τον καταπλάκωσε σιδεριά! Δείτε τι λέει ο τραγικός πατέρας που θα κινηθεί δικαστικά κατά παντός υπευθύνου (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νότια Εύβοια - Αργυρό: Συγκλονίζει η τραγωδία με το 5χρονο αγοράκι που σκοτώθηκε εν ώρα σχολικής γιορτής με καραγκιόζη και μουσική στο δημοτικό σχολείο - Έπεσε στο κενό από ύψος 2 μέτρων και τον καταπλάκωσε σιδεριά! Δείτε τι λέει ο τραγικός πατέρας που θα κινηθεί δικαστικά κατά παντός υπευθύνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την Εύβοια - Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου (12-08-2017) σε δημοτικό σχολείο στο χωριό Αργυρό του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου...

Το τραγικό περιστατικό έγινε κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής με καραγκιόζη και μουσικές.

Το 5χρονο αγοράκι την ώρα που έπαιζε, έπεσε στην αυλή του σχολείου από ύψος 2 μέτρων και στη συνέχεια καταπλακώθηκε από σιδεριά βάρους 70 κιλών.

Ο 5χρονος Χρήστος Πούλος έπαθε ρήξη σπλήνας και υπέστη εσωτερική αιμορραγία. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου όπου είχε τις αισθήσεις του. Ωστόσο «έσβησε» μέσα στο ασθενοφόρο κατά την διακομιδή του προς το Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ο πατέρας του άτυχου παιδιού, Μάριος Πούλος μίλησε στον ΑΝΤ1 και τονίζει ότι ο χώρος ήταν ακατάλληλος για παιδιά, ενώ ξεκαθαρίζει ότι όποιος είναι αρμόδιος θα αναλάβει τις ευθύνες του.

"Δεν μπορεί να έχεις καραγκιόζη για παιδιά και να μην έχεις κλειστό χώρο, να μην έχεις βάλει έστω ένα ψευτοσυρματόπλεγμα" είπε ο τραγικός πατέρας.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Νότια Εύβοια: Ανείπωτη τραγωδία σε σχολική γιορτή στο χωριό Αργυρό! Θρήνος για τον 5χρονο Χρήστο που έπεσε και σκοτώθηκε από το μπαλκόνι του σχολείου!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA