Συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε τον αδερφό του για οικογενειακές διαφορές! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε τον αδερφό του για οικογενειακές διαφορές! (ΦΩΤΟ)

Πρωτοφανές έγκλημα στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων το πρωί της Παρασκευής (25-08-2017), με δράστη 66χρονο συνταξιούχο αστυνομικό που σκότωσε τον αδερφό του για οικογενειακές διαφορές...

Τα δύο αδέρφια ήταν στα δικαστήρια για κληρονομικά ζητήματα.

Σήμερα με αφορμή νέο καβγά για την μεταξύ τους δικαστική διαμάχη ο 66χρονος Κ.Μ. πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 69χρονο αδελφό του Β.Μ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του trikalanews.gr τα δυο αδέρφια είχαν κακές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια. Οι γείτονές τους λένε ότι όποτε τύχαινε να συναντηθουν μάλωναν άσχημα, αλλά αυτές οι συναντήσεις ήταν σπάνιες καθώς έμεναν και οι δύο στην Αθήνα. Εντούτοις τα καλοκαίρια ή και σε άλλες περιόδους πήγαιναν στα Τρικαλα

Oλα ξεκίνησαν σήμερα γύρω στις 11 το πρωί όταν ο 69χρονος πήγε με την ηλικιας 71 ετών συζυγό του στο πατρικό του σπίτι -στο οποίο διέμενε ο δράστης, ο 66χρονος αδερφός- για να διαμαρτυρηθούν για ένα εξώδικο που τους έστειλε, λόγω περιουσιακών διαφορών.

Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός στην αυλή του πατρικού τους και κάποια στιγμή ο 66χρονος μπήκε μέσα, πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε τον αδερφό του.

Το θύμα, ο 69χρονος Βάιος Μπαλντούνας έδωσε ολιγόωρη μάχη να κρατηθεί στην ζωή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε

Από τα σκάγια τραυματίστηκε και η σύζυγος του θύματος, η οποία νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων εκτός κινδύνου.

Ο δράστης συνελήφθη και ανακρίνεται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA