Χαλκίδα: Τον τσάκισε η στεναχώρια! Ο Κολτσιδόπουλος έβαλε «λουκέτο» στο internet cafe «inSpot» μετά τον θάνατο του αδερφού του! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Τον τσάκισε η στεναχώρια! Ο Κολτσιδόπουλος έβαλε «λουκέτο» στο internet cafe «inSpot» μετά τον θάνατο του αδερφού του! (ΦΩΤΟ)

Ξαφνικό «λουκέτο» μπήκε στο κεντρικό internet cafe «inSpot» που διατηρούσε ο Τάσος Κολτσιδόπουλος, στην οδό Αγγελή Γοβιού 8, σε ιδιόκτητο κτίριο 400 τ.μ.

Ο αιφνίδιος θάνατος του αδερφού του (δείτε ΕΔΩ) τσάκισε τον γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος αποφάσισε να κλείσει την επιχείρηση, στην οποία εργαζόταν ως υπεύθυνος ο 58χρονος Θέμης Κολτσιδόπουλος που «έφυγε» ξαφνικά από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο, μέσα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλευόταν με συμπτώματα ίκτερου.

Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως, η επιχείρηση πωλείται ή ενοικιάζεται.
Σημειώνεται ότι ο Τάσος Κολτσιδόπουλος πρόεβη σε επίσημη αναφορά στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Χαλκίδας, καθώς ακόμη δεν γνωρίζει την πραγματική αιτία θανάτου του αδερφού του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ο επιχειρηματίας Τάσος Κολτσιδόπουλος ξεσπά στο EviaZoom.gr: «Ο αδελφός μου πέθανε ξαφνικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και ακόμη δεν γνωρίζουμε την πραγματική αιτία θανάτου» (ΦΩΤΟ - ΕΓΓΡΑΦΑ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA