Χωρίς τέλος η μάχη με τις φλόγες στην Ανατολική Αττική (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χωρίς τέλος η μάχη με τις φλόγες στην Ανατολική Αττική (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζεται η αδιάκοπη μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες σε Κάλαμο, Καπανδρίτι, Βαρνάβα και Γραμματικό, που μπαίνει πλέον στην τρίτη μέρα της...

Η νύχτα κύλησε με συνεχείς αναζωπυρώσεις σε ολόκληρη την έκταση του μετώπου, αλλά εκεί που δίνεται ιδιαίτερο βάρος είναι στο ρέμα που βρίσκεται στο Μετόχι, το σημείο που ενώνει τον Κάλαμο με το Καπανδρίτι. Εκεί, όλη τη νύχτα οι επίγειες δυνάμεις είχαν στήσει ασπίδα για να μην προχωρήσουν οι φλόγες προς τον οικισμό του Καπανδριτίου.

Oι δύο μεγάλες αναζωπυρώσεις στον Κάλαμο και στο σημείο μεταξύ Καλάμου και Καπανδριτίου, στο Μετόχι, δεν αφήνουν, προς το παρόν, πολλά περιθώρια για αισιόδοξη έκβαση της κατάστασης. 

Τα εναέρια μέσα απογειωθήκαν προτού ακόμα ξημερώσει και με το πρώτο φως της ημέρας είχαν ήδη αρχίσει οι ρίψεις νερού. Ο καπνός είναι εξαιρετικά πυκνός στο σημείο, κάτι που δυσκολεύει το έργο πυρόσβεσης, περιορίζοντας την ορατότητα, ενώ την ίδια στιγμή, καπνός, μυρωδιά καμένου και στάχτες καλύπτουν το λεκανοπέδιο Αττικής ή προχωρούν και πολύ ακόμα πιο μακριά.

ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: ANT1, SKAI, Newsbomb (video)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA