ΑΟ Χαλκίς: Ανακοίνωση - καταπέλτης των οργανωμένων φιλάθλων κατά Τσαγκάρη και Διοίκησης! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΑΟ Χαλκίς: Ανακοίνωση - καταπέλτης των οργανωμένων φιλάθλων κατά Τσαγκάρη και Διοίκησης!

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσαν oι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΟ Χαλκίς «Chalkida fans 3»:
 

Εμείς λοιπόν που κάποιοι πρόεδροι μας κατηγόρησαν αλήτες και κ@λόπαιδα, ήρθε η ώρα να γράψουμε την άποψη μας για όλο αυτό το "νταβαντούρι" περί ανόδου στη Football League, που επικράτησε όλο το καλοκαίρι.
 
Η απόφαση της ΕΠΟ ήταν να ανεβάσει Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκη και να αφήσει στη Γ' Εθνική τον ΑΟ Χαλκίς και τον Ιωνικό Νίκαιας.
 
Αυτό όμως που "πλήγωσε" τους φιλάθλους ήταν τα ψέμματα της διοίκησης περί εγγυητικής, που έστρεψε όλο τον κόσμο εναντίων της.
 
Πάμε να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά...
 
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

 
2 μεγάλες κοροϊδίες έκανε η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς. Η πρώτη ήταν πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας (7 Μαΐου 2017, 28η αγωνιστική), όπου η διοίκηση του ΑΟΧ βγάζει αυτοκίνητο με ντουντούκα για να διαφημίσει τον αγώνα. Όμως αντί για αγώνα 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, τον "βαφτίζει" ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE και γελάει και το "παρδαλό κατσίκι" με την γκάφα τους. Ακόμα δεν έχει σιγουρευτεί τίποτα και τα μυαλά τον διοικούντων παίρνουν αέρα και μιλάνε για άνοδο και Β' Εθνικές.
 
Το 2ο μεγάλο ψέμα που ειπώθηκε ήταν του προέδρου Γιώργου Τσαγκάρη. Ανακοίνωσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook , ότι η ομάδα έχει βάλει τα 300000 ευρώ της εγγυητικής ώστε να συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου. Μάλιστα δημοσίευσε πως μπήκαν στην Τράπεζα Πειραιώς. Αυτό βέβαια είναι κάτι που όπως αποδείχτηκε στην πορεία δεν έγινε ποτέ, καθώς η Δόξα Δράμας και η ΑΕ Καραϊσκάκη, ήταν οι ομάδας που ανέβηκαν στη Football League, λόγω του ότι κατέβαλαν αυτό το ποσό στην ΕΠΟ.
 
Η ΕΠΟ ΚΑΙ Η FOOTBALL LEAGUE
 
Κάτι το οποίο δεν αναφέραμε και ήρθε η στιγμή να σχολιάσουμε. Μιλάνε κάποιοι για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και φέτος οι μισές ομάδες της Football League που θα συμμετάσχουν, δεν έχουν άδεια. Και πέρα από αυτό ζητήσατε ταρίφα 300000 για να ανεβάσετε τις "δικές σας" ομάδες από ότι αποδείχτηκε. Μπράβο θα πάτε το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά.
 
Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Πριν ξεκινήσουν όλα αυτά, βγήκε ένας νόμος έκτρωμα με τον οποίο θα παραγραφόντουσαν τα χρέη της Παναχαϊκής (πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής που τερμάτισε 2ος ο ΑΟΧ). Εκτός ότι αυτός ο νόμος ψηφίστηκε μόνο με ΝΑΙ και ΠΑΡΩΝ (κανένας δεν είπε ΟΧΙ), οι Ευβοιώτες πολιτικοί, τα δικά μας ντόπια παλικάρια, ψήφισαν ΝΑΙ (ένας ψήφισε παρών, ούτε καν ΟΧΙ). ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ.

 
ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ

 
Ο πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς, Γιώργος Τσαγκάρης, έγραψε πως "άκουσε" να λένε κάποιοι εμάς αλήτες και κ@λόπαιδα. Μάλιστα δεν είναι τόσο σίγουρος αν ΔΕΝ ήμαστε που ρωτάει είναι αλήθεια; Αρχικά κε Τσαγκάρη, αυτοί οι αλήτες και τα κ@λόπαιδα έφτιαχναν τις κερκίδες σε κάθε εντός και εκτός έδρας αγώνα. Αν λοιπόν άκουσες από κάποιους που το είπαν, δώσε μας τα ονόματα, αλλιώς εμείς έχουμε το δικαίωμα να υποστηρίξουμε ότι τα έβγαλες από το μυαλό σου μόνο και μόνο για να δημιουργήσεις διχόνοια στις τάξεις των φιλάθλων της Χαλκίδας. Εν τω μεταξύ θίχτηκε για ένα κείμενο που δεν ήταν καν δικό μας. Έλεγε και πηγή από κάτω. Κι επίσης θίχτηκε που αυτό το κείμενο έλεγε ότι ο ίδιος είπε ότι η ΑΕ Καραϊσκάκη απέσυρε την εγγυητική. Θίχτηκε γι αυτή την ανακρίβεια ενώ με το δικό του ψέμα με την εγγυητική δεν είπε ούτε ένα συγνώμη. Υποκρισία!

 
Η ΜΠΟΥΝΙΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΑΟΧ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ντροπή και μόνο ντροπή που ένας φίλαθλος του ΑΟ Χαλκίς (και μεγάλος σε ηλικία), εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του στα ψέματα της εγγυητικής και μέλος του ΔΣ του ΑΟΧ τον γρονθοκόπησε. Αυτό το άτομο όχι μόνο έπρεπε να είχε παραιτηθεί αλλά να τον είχαν διώξει από το ΔΣ. Μην ξεχνάτε πως όλοι εσείς πριν γίνεται διοίκηση, δεν πατούσατε στο γήπεδο και δεν ξέρατε καν τι χρώμα είχε η φανέλα του ΑΟΧ. Οπότε πρέπει να σέβεστε τον κάθε φίλαθλο που δεν συμφωνείται με την άποψη του!

 
ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΣΑΓΚΑΡΗ:
 
Κύριοι της Διοίκησης, κύριε πρόεδρε του ΑΟΧ, Γιώργο Τσαγκάρη! Παίξατε και χάσατε! Χάσατε άδικα και κανείς δεν αμφισβητεί γι αυτό. Ξέρετε όμως γιατί όλος ο φίλαθλος κόσμος είναι εναντίων σας;;;; Για τα ψέμματα που είπατε...
 
Κύριε Τσαγκάρη, αν βγαίνατε και λέγατε ότι "ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ 300000 ΕΥΡΩ", σήμερα εκατοντάδες κόσμος θα ήταν έξω από τα γραφεία και θα σας χειροκρόταγε για όλη την προσπάθεια που κάνατε. Θέλατε όμως να βάλετε το ΕΓΩ σας πάνω από την ομάδα. Το παίξατε Large και λεφτάς βγάζοντας αυτή την ανακοίνωση στο Facebook, ότι όχι μόνο βάλατε τα 300000 (το οποίο αποδείχθηκε μεγάλο ΨΕΜΑ), αλλά και ότι είχατε λεφτά. Μόνο και μόνο για να δείξετε ότι είστε κάποιος. Λυπούμαστε πολύ αλλά το μόνο που κάνατε ήταν να γίνει "ρόμπα" ο ιστορικός ΑΟ Χαλκίς και να αμαυρώσετε τα 50στα του γενέθλια.

Γι αυτό και τώρα ο κόσμος θα σας γυρίσει την πλάτη, όσο θα είστε στον ΑΟ Χαλκίς.
 
Το κακό είναι ότι ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΟΥ! ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ;
 
ΕΚΕΙ ΧΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!
 
ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ αν θέλετε να σώσετε και τους τελευταίους φιλάθλους που ετοιμάζονται να γυρίσουν την πλάτη από το στάδιο της Χαλκίδας.

 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΓΝΩΜΗ!
 
Χωρίς να προσβάλουμε κανέναν και χωρίς να βρίσουμε (όχι όπως μερικοί που μας είπαν κ@λόπαιδα), είπαμε τη δικιά μας άποψη που εκπροσωπεί τους διαχειριστές του blog και μόνο.
 
Μετά τις ύβρεις που δεχθήκαμε από τον πρόεδρο του ΑΟΧ, Γιώργο Τσαγκάρη, αλλά και μετά τις κοροϊδίες περί της εγγυητικής που προσέβαλαν εμάς, όλους τους φιλάθλους του ΑΟ Χαλκίς αλλά και ολόκληρη την πόλη, ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΤΟ BLOG ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ!
 
Ζητάμε συγνώμη από το φίλαθλο κόσμο που φέτος δεν θα ενημερώνουμε για τον ΑΟ Χαλκίς. Αλλά μετά από 8 χρόνια, βρέθηκε η διοίκηση που μας απογοήτευσε, μας κορόιδεψε και μας έβρισε και έτσι δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να γράφουμε άλλο.
 
Όταν λοιπόν αυτοί οι κύριοι βγουν και ζητήσουν συγνώμη και μιλήσουν ανοιχτά για το ψέμα της εγγυητικής, τότε θα το σκεφτούμε.
 
Υ.Γ. Επειδή εμείς αναγνωρίζουμε τις κινήσεις, πέρα από τα ψέματα της κοροϊδίας για την εγγυητική, σας συγχαίρουμε γιατί το παλέψατε όσο μπορούσατε να ανεβάσετε τον ΑΟ Χαλκίς στη Football League. και μπράβο σας! Σαν φίλαθλοι δεν σας κατηγορούμε για τον αγώνα που κάνατε αλλά για τα ψέματα που μας είπατε με την εγγυητική, χάνοντας την εμπιστοσύνη μας! Αν μας μιλούσατε και καθαρά, θα μας είχατε στο πλευρό σας!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA