Έμαθε ότι η γυναίκα του τον απατά και της έκανε πάρτι έκπληξη που θα μείνει αξέχαστο… (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έμαθε ότι η γυναίκα του τον απατά και της έκανε πάρτι έκπληξη που θα μείνει αξέχαστο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Την καλύτερη εκδίκηση έλαβε ένας άνδρας που έμαθε ότι η γυναίκα του τον απατά - Το πάρτι έκπληξη που υποτίθεται ότι της οργάνωνε δεν είχε την κατάληξη που περίμεναν οι καλεσμένοι...

Τι θα κάνατε αν πιάνατε στα πράσα τον άνδρα ή την γυναίκα σας να σας απατά; Πολλοί άνθρωποι θα αντιδρούσαν άμεσα και έντονα, άλλοι όμως θα ήθελαν μια πιο ύπουλη αντίδραση, μια… γλυκιά εκδίκηση.

Ένας άνδρας είχε υποψίες ότι η σύζυγός του κοιμόταν με κάποιον άλλο άνδρα εδώ και καρό και αποφάσισε ότι δεν πρόκειται έτσι απλά να την εγκαταλείψει. Ήθελε να σιγουρευτεί ότι πραγματικά συνέβαινε αυτό και ύστερα θα έβλεπε τι θα έκανε…

Όταν υποπτεύτηκε ότι την απατάει, την κάλεσε στο γραφείο για να ρωτήσει που ήταν και αυτοί της απάντησαν ότι είχε ήδη φύγει. Στη συνέχεια, αποφάσισε να προσλάβει έναν ντετέκτιβ, ώστε να την παρακολουθεί και οι υποψίες του επιβεβαιώθηκαν, αφού πάντα έφευγε νωρίτερα από το γραφείο και κατευθυνόταν σε άλλο σπίτι…

«Ήθελα όσο το δυνατόν περισσότερες αποδείξεις. Επιπλέον, χρειαζόμουν χρόνο για να βρω τι να κάνω. Ήθελα να πάρω εκδίκηση και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, ήταν τα γενέθλιά της που έρχονταν», δηλώνει ο απατημένος σύζυγος. «Εν τω μεταξύ, εγώ εκείνη την περίοδο σχεδίαζα ένα ταξίδι με τους φίλους μου», προσθέτει.

Και συνεχίζει: «Την ρώτησα πώς ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλιά της, και είπε ότι δεν θέλει να κάνει κάτι και να προχωρήσω το ταξίδι μου. Όταν την ρώτησα γιατί, μου είπε ότι είναι, επειδή δεν θέλει να θυμηθεί ότι γερνάει, και θα περάσει όλη τη μέρα της στο γραφείο ούτως ή άλλως».

Η σύζυγος του όμως είχε κρύψει σαμπάνιες και μπαλόνια στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας και ο άνδρας της, είχε την ατυχία ή… τύχη να τα βρει. Έτσι, μια μέρα πριν από τα γενέθλιά της, της είπε ότι θα μείνει με τους φίλους του για τρεις μέρες.

Την ίδια ώρα όμως, κάλεσε τη μητέρα, τον πατέρα, τις αδελφές και μερικούς από τους στενούς της φίλους για να της κάνουν όλοι μαζί πάρτι έκπληξη για τα γενεθλιά της. «Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ήμουν ταξίδι με τους φίλους μου, η μητέρα της είχε φέρει το κέικ, οι αδελφές της τα ποτά και εγώ ήμουν βέβαιος ότι θα ήταν με τον άλλον άνδρα στο σπίτι. Ανοίξαμε την πόρτα όσο πιο ήσυχα γινόταν και τους πιάσαμε στα πράσα!».

«Όλοι μαζί φωνάξαμε «έκπληξη!», αλλά τελικά αυτή την έφερε στους συγγενείς και τους φίλους της και εγώ, σε αυτήν!», κατέληξε.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA