Φάνης Σπανός και Δημήτρης Κυριτσόπουλος μίλησαν στο EviaZoom.gr για το νέο Διδακτήριο και τη νέα σχολική χρονιά (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φάνης Σπανός και Δημήτρης Κυριτσόπουλος μίλησαν στο EviaZoom.gr για το νέο Διδακτήριο και τη νέα σχολική χρονιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη τελετή Αγιασμού του νέου Διδακτηρίου του 3ου και 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας Δημήτρης Κυριτσόπουλος, οι οποίοι προέβησαν σε δηλώσεις στο EviaZoom.gr...

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στα ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθούν:


Ο Φάνης Σπανός δήλωσε: 

«Καλή χρονιά σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς και βεβαίως στους μαθητές και στις μαθήτριες. 

Με ιδιαίτερη χαρά βρισκόμαστε σε αυτό το καινούργιο διδακτήριο, στο 3ο - 6ο γυμνάσιο το οποίο παρέδωσε τις προηγούμενες μέρες οι "Κτιριακές Υποδομές" και επιτέλους με αυτή την εξέλιξη έχουμε αυτή τη χαρά, αυτά τα παιδιά που τόσα χρόνια ταλαιπωρήθηκαν στις προκατασκευασμένες αίθουσες, σήμερα να βρίσκονται σε ένα μοντέρνο και σύγχρονο διδακτήριο, αυτό που αξίζει σε κάθε παιδί για να μπορεί να παίρνει από το σχολείο όλα αυτά που προσφέρουν οι δάσκαλοι του. 

Καλή χρονιά λοιπόν, καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά και με όποιον τρόπο μπορούμε χαιρόμαστε να είμαστε δίπλα και χρήσιμοι».

Ο Δημήτρης Κυριτσόπουλος δήλωσε: 

«Σήμερα θα πρέπει να πούμε ότι είναι μία ευχάριστη μέρα γιατί ξεκινάμε την καλή χρονιά με τρεις σχολικές μονάδες, το 3ο, το 60 γυμνάσιο καθώς και το Εσπερινό γυμνάσιο που δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή γιατί έχει άλλες ώρες, σε ένα καινούργιο κτίριο το οποίο πραγματικά νομίζω ότι στα χρόνια των μνημονίων, είναι πολύ δύσκολο να το ονειρευτούμε και να δούμε ότι θα ξαναγίνει κάτι καλύτερο στη πόλη μας. 

Είναι ένα σχολείο το οποίο μετά από το 2005, μετά από πολλούς κόπους και διαδικασίες, καταφέραμε να γίνει, όχι εμείς βέβαια, όλες οι προηγούμενες διευθύνσεις κλπ. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην ευχάριστη στιγμή τα παιδιά να μπαίνουν σε ένα καινούργιο περιβάλλον το οποίος όχι μόνο θα τους δώσει την άνεση και την πολυτέλεια να μάθουν αυτά που πρέπει, αλλά θα τους ωθήσει να κάνουν πιο καλά το έργο τους σαν μαθητές, πιο άνετοι και πιο δημιουργικοί, πιο αποτελεσματικοί. 

Θεωρώ ότι πρέπει οι γονείς να εμπιστευτούν όλους τους καθηγητές και των δύο σχολείων, γιατί και οι καθηγητές ως σύλλογοι είναι πολύ έμπειροι και ξέρουν να κάνουν αυτό που πρέπει και αυτό που έχουν υποχρέωση. Να έχουμε υγεία, δύναμη, αυτή η χρονιά τουλάχιστον να είναι καλύτερη από την περσινή για όλους μας».
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χρήστος Παγώνης στο EviaZoom.gr: «Περίπου 4,5 εκ. ευρώ στοίχισε το νέο Διδακτήριο και είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στην Ελλάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εύβοια: Πρώτο κουδούνι για χιλιάδες μαθητές! Δείτε Εικόνες και Βίντεο από τον Αγιασμό στο ολοκαίνουργιο Διδακτήριο του 3ου και 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA