Γκλέτσος κατά Κώστα Μπακογιάννη: «Ξαναχτύπησε ο τυμβωρύχος της πολιτικής σκηνής - Σας κατηγορώ ευθέως! Θα δώσετε εξηγήσεις στον εισαγγελέα» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΛΟΠΥ
 

Γκλέτσος κατά Κώστα Μπακογιάννη: «Ξαναχτύπησε ο τυμβωρύχος της πολιτικής σκηνής - Σας κατηγορώ ευθέως! Θα δώσετε εξηγήσεις στον εισαγγελέα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από ένα βίντεο, που ανέβηκε στη σελίδα της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης στο Facebook, ο Απόστολος Γκλέτσος εξαπέλυσε βαριές καταγγελίες για τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη...

«Ξαναχτύπησε ο τυμβωρύχος της πολιτικής σκηνής. Όταν δει ότι πέφτουν πολύ οι μετοχές του στην κοινωνία, βρίσκει πάλι τρόπο να μας πει για τον αείμνηστο πατέρα του τον Παύλο Μπακογιάννη.,

Τώρα θέλει να εκμεταλλευτεί και τον άδικο χαμό κάποιου άλλου ανθρώπου, του αείμνηστου Φύσσα. Και προσπαθεί, λέγοντας ότι «είμαστε μια κοινωνία βαθιά διχασμένη… παραδινόμαστε αβίαστα στους χειρότερούς μας εαυτούς» λέει ξεκινώντας το μήνυμά του ο Απόστολος Γκλέτσος. Και συνεχίζει:

«Κύριε Μπακογιάννη, ο νέος άνεργος είτε έχει επιλέξει μια οποιαδήποτε δουλειά να κάνει ή ο άλλος που έχει επιλέξει να σπουδάσει, μαθαίνει ότι εσείς με την αδερφή σας παίρνετε από τον Ερυθρό Σταυρό με παράνομο τρόπο, χωρίς διαγωνισμό, ένα εκατομμύριο ευρώ, για να διαφημίσετε τι; Τον έρανο του Ερυθρού Σταυρού! Όλοι που βρίσκονται στον Ερυθρό Σταυρό είναι εθελοντές. Όλοι εμείς δίνουμε τον οβολό μας. Και θέλει διαφήμιση; Αν είναι δυνατόν!».

«Ηθικά μπορείτε να το σηκώσετε σαν οικογένεια Μπακογιάννη; Δε σκέφτεστε λίγο; Δε σκέφτεστε τίποτα και το παίρνετε παράνομα!… Θέλω να δώσετε απαντήσεις! Αν δε δώσετε απαντήσεις εμείς θα πάμε στον εισαγγελέα! Πλέον σας κατηγορώ ευθέως!» λέει μεταξύ άλλων και συνεχίζει:

«Κάποιος μου ξαναχτύπησε το πρωί την πόρτα και μου είπε για τα 750.000 ευρώ που δώσατε για το σπίτι του μπαμπά σας, εκεί πάνω στο πιο δύσβατο μέρος που δεν πατάει κανένας. Και το έχετε βάλει σε έναν κωδικό που λέγεται προστασία του περιβάλλοντος. Σε αυτό θα δώσετε εξηγήσεις και στον εισαγγελέα και στο ΕΣΠΑ. Ξέρω ποιους έχετε και με ποιους τα κανονίζετε. Θα δώσουν και αυτοί εξηγήσεις»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα