Κανονικά στον αέρα ο Στέφανος Χίος - Παραμύθι η προφυλάκιση και η σύλληψη του (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κανονικά στον αέρα ο Στέφανος Χίος - Παραμύθι η προφυλάκιση και η σύλληψη του (ΒΙΝΤΕΟ)

Παραμύθι αποδείχτηκε τελικά η είδηση που δημοσίευσαν αθηναϊκά sites & blogs, σχετικά με την προφυλάκιση και την σύλληψη του Στέφανου Χίου...

Το βράδυ της Παρασκευής (15-09-2017), ο Στέφανος Χίος βγήκε κανονικά στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του ΑΡΤ, ενώ τα δημοσίευματα περί σύλληψης του, τα διέψευσε και η ΕΛ.ΑΣ, τονίζοντας ότι δεν ασχολήθηκε ποτέ με την συγκεκριμένη υπόθεση που αφορά τον δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (13-09-2017), δικαστικοί επιμελητές πήγαν στο σπίτι του Στέφανου Χίου θέλοντας να κάνουν εκτελεστή εντολή κατάσχεσης, ύστερα από αγωγή 60.000 ευρώ σε βάρος του από τον Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας, Χρυσόστομο, για δημοσίευμα που είχε υπογράψει το 2007 ο δημοσιογράφος στην εφημερίδα Espresso.

Οι δύο δικαστικοί επιμελητές δεν τον εντόπισαν να του παραδώσουν το έγγραφο και στη συνέχεια αποχώρησαν. 

Την επόμενη μέρα, δημοσίευματα blogs και αθηναϊκών sites μιλούσαν για προφυλάκιση του Στέφανου Χίου, ενώ άλλα πάλι ανέφεραν ότι αναζητείται ο δημοσιογράφος για να συλληφθεί. Πολλοί από τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων ΜΜΕ ενημέρωσαν στη συνέχεια ότι έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA