Παραλιακή ψαροταβέρνα «σφραγίστηκε» για φοροδιαφυγή, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραλιακή ψαροταβέρνα «σφραγίστηκε» για φοροδιαφυγή, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά! (ΦΩΤΟ)

Τι κι αν σε έλεγχο της ΑΑΔΕ η παραλιακή ψαροταβέρνα «Barbarossa» στη Πάρο, βρέθηκε «ένοχη» για αποδείξεις αξίας 6.500 ευρώ που δεν είχαν κοπεί; Δικαστήριο εισηγήθηκε υπέρ της αναστολής του 10ήμερου λουκέτου ύστερα από προσφυγή του ιδιοκτήτη του!

Το περίεργο είναι ότι η συγκεκριμένη ψαροταβέρνα σφραγίστηκε τη Δευτέρα συνοδεία της Αστυνομίας, αλλά κατά περίεργο τρόπο λίγες ώρες αργότερα αφαιρέθηκε η κορδέλα σφράγισης της ΑΑΔΕ και ζητήθηκε εκ νέου η συνδρομή του Ταξίαρχου για να επανατοποθετηθεί.

Ο ιδιοκτήτης όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και αποφάσισε να προσφύγει στο Πρωτοδικείο Σύρου, όπου και τελικά… δικαιώθηκε!

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε υπέρ της προσωρινής αναστολής του μέτρου της σφράγισης κι έτσι η ψαροταβέρνα θα λειτουργήσει κανονικά!

Το θέμα πάντως αναμένεται να εξεταστεί από την ΑΑΔΕ τη Δευτέρα προκειμένου να εφαρμοσθεί η νομοθεσία στην περίπτωση αυτή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA