Παρίστανε τον συνεργάτη της Θάνου και εξαπατούσε κόσμο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παρίστανε τον συνεργάτη της Θάνου και εξαπατούσε κόσμο! (ΦΩΤΟ)

Τις φωτογραφίες του 51χρονου, που υποδυόταν συνεργάτη της Χαλκιδέας πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου καθώς και της 54χρονης συνεργού του με την οποία εξαπατούσαν επιχειρηματίες, δημόσιους οργανισμούς Μονές κλπ, για δήθεν νοσηλεία γυναίκας στο εξωτερικό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα...

Το ζευγάρι που κατηγορείται για τη διάπραξη τουλάχιστον εννέα απατών, αλλά εκτιμάται ότι αυτές είναι πολύ περισσότερες, συνελήφθη στις 28 Ιουλίου από αστυνομικούς της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Ο 51χρονος που είναι σεσημασμένος και καταδικασμένος σε καθείρξεις για παρόμοια αδικήματα, είχε επικοινωνήσει με την διοικητή του Τζανείου Νοσοκομείου, προκειμένου να την εξαπατήσει με το ίδιο πρόσχημα.

Για κακή του τύχη όμως η διοικητής του Νοσοκομείου, όταν άκουσε ότι πρόκειται για… συνεργάτη της Βασιλικής Θάνου, επικοινώνησε με τη γραμματεία του πρωθυπουργικού γραφείου από όπου και ενημερώθηκε ότι, όχι μόνο δεν εργάζεται εκεί πρόσωπο με αυτά τα στοιχεία αλλά και ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη «φιλανθρωπική πρωτοβουλία».

Πρόκειται για τον Νικόλαο Διαμαντόπουλο 

Και την Μπούζουλα Σεβαστή
Το δίδυμο των απατεώνων από τον Μάρτιο του 2017 εξαπάτησαν ή αποπειράθηκαν να το κάνουν, σε 42 θύματα, εξοικονομώντας σημαντικά χρηματικά ποσά.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476823 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA