Στερεά Ελλάδα & Εύβοια: Ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις των Αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής - Όλα τα ονόματα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στερεά Ελλάδα & Εύβοια: Ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις των Αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής - Όλα τα ονόματα!

Από τη Διεύθυνση Περιφερειακής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού προσωπικού, που προσλαμβάνονται για τη νέα σχολική περίοδο, καθώς και οι τοποθετήσεις τους ανά σχολείο των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Νηπιαγωγών, Δασκάλων και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΑΕ σε ΚΕΔΔΥ, στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών προγραμμάτων...

Αναλυτικά:

«Πρόσληψη και τοποθέτηση προσωρινών αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδου ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών για το διδακτικό έτος 2017-2018 στο πλαίσιο της Πράξης: «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2017/18».

«Πρόσληψη και τοποθέτηση προσωρινών αναπληρωτών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το διδακτικό έτος 2017-2018 στο πλαίσιο της Πράξης: «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ή/και ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, σχολικό έτος 2017-2018».

«Πρόσληψη και τοποθέτηση προσωρινών αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) για το διδακτικό έτος 2017-2018 στο πλαίσιο της Πράξης: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Ή/ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017/18».
«Πρόσληψη και τοποθέτηση προσωρινών αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) για το διδακτικό έτος 2017-2018 στο πλαίσιο της Πράξης: «Ανάπτυξη υποστηρικτικών δομών για την ένταξη και συμπερίληψη στην εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2017-18».
Οι ανωτέρω καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός πέντε (5) ημερών από την ανακοίνωση της απόφασης, ήτοι μέχρι την Παρασκευή 15-09-2017.


«Tοποθέτηση προσωρινών αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ02 σε ΚΕΔΔΥ, στο πλαίσιο της Πράξης: «Ανάπτυξη υποστηρικτικών δομών για την ένταξη και συμπερίληψη στην εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2017-18».

«Tοποθέτηση προσωρινών αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Δασκάλων ΕΑΕ και Νηπιαγωγών ΕΑΕ σε ΚΕΔΔΥ, στο πλαίσιο της Πράξης: «Ανάπτυξη υποστηρικτικών δομών για την ένταξη και συμπερίληψη στην εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2017-18».

Η σχέση εργασίας όλων των παραπάνω λύεται αυτοδικαίως στις 30/06/2018. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA