Στις Φιλιππίνες για το Nomads η Χαλκιδέα Δήμητρα Φραντζή (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στις Φιλιππίνες για το Nomads η Χαλκιδέα Δήμητρα Φραντζή (ΦΩΤΟ)

Η Δήμητρα Φραντζή βρίσκεται ανάμεσα στους 21 παίκτες που ταξίδεψαν στο νησί Palawan των Φιλιππίνων για το νέο ριάλιτι επιβίωσης Nomads που θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 21:00, στον ΑΝΤ1...

Στο Nomads που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες, έτοιμους να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια! 

Χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα. H πρώτη ομάδα είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στον χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο. Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις. 
Η Δήμητρα Φραντζή είναι προπονήτρια, γυμνάστρια στίβου και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Χαλκίδα. Σπούδασε Νοσηλευτική και έπειτα στη Γυμναστική Ακαδημία. Λατρεύει τα ταξίδια, το διάβασμα και στην καθημερινότητά της η μουσική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Πιστεύει έντονα στο θεσμό της οικογένειας και είναι εξαιρετική μαγείρισσα.

Δείτε ΕΔΩ τους 21 συμμετέχοντες!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA