Στο αρχείο οι καταγγελίες Γιαννουσάκη για το Noor 1 και τον Καμμένο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στο αρχείο οι καταγγελίες Γιαννουσάκη για το Noor 1 και τον Καμμένο

Ολοκληρώθηκε, μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες, η εισαγγελική έρευνα που διενήργησε η Εισαγγελία Εφετών Πειραιά, αναφορικά με τις καταγγελίες του ισοβίτη Γιαννουσάκη...

Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα που αριθμεί περί τις 20 σελίδες δεν προκύπτουν ευθύνες για την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα που είχε επισκεφτεί τον Ευθύμιο Γιαννουσάκη στη φυλακή και τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τις καταγγελίες περί πιέσεων προκειμένου να εμπλακεί το όνομα του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση του NOOR 1.

Ο εισαγγελικός λειτουργός που θέτει τις καταγγελίες στο αρχείο, αναφορικά με τον ανακριτικό υπάλληλο του λιμενικού που είχε καταγγελθεί και αυτός για πιέσεις σε βάρος του ισοβίτη στέλνει τη σχετική δικογραφία στο Ναυτοδικείο, που είναι κατά το νόμο αρμόδιο να τον κρίνει.

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες περί άσκησης πιέσεων από τον Υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, η Εισαγγελία δεν μπορεί να επιληφθεί, καθώς εκ του νόμου τα πολιτικά πρόσωπα ελέγχονται από τη Βουλή, όπου έχει διαβιβαστεί η δικογραφία και αναμένεται στις 25 Σεπτεμβρίου να γίνει η σχετική συζήτηση.
 
Καμμένος: δεν εκβιάζομαι

Ο Πάνος Καμμένος με ένα επιθετικό tweet σχολίασε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης γράφοντας «τώρα σας περιμένω στη Βουλή», ενώ σε δήλωσή του τόνισε εμφατικά ότι δεν εκβιάζεται, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Η οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσής μου, από οποιονδήποτε κι εάν προέρχεται, θα καταπέσει στο κενό και θα τους συμπαρασύρει στα ίδια βαλτόνερα της πολιτικής εξαθλίωσης και κατάντιας».


Πληροφορίες: ΑΝΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA