Δολοφονία εφοριακού: «Βαρύ κατηγορώ» από την αδερφή της 32χρονης στον πατέρα: «Αλήτη, εσύ την έφαγες» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία εφοριακού: «Βαρύ κατηγορώ» από την αδερφή της 32χρονης στον πατέρα: «Αλήτη, εσύ την έφαγες» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Πάγωσαν» όλοι στο Β' Κοιμητήριο στα Πατήσια στο άκουσμα της φράσης «Αλήτη, αλήτη εσύ την έφαγες. Γιατί ήρθες στην κηδεία;»...

Αυτά ήταν τα σπαρακτικά λόγια της Κωνσταντίνας, της αδερφής της αδικοχαμένης 32χρονης, Δώρας Ζέμπερη, η οποία την ώρα που έβγαινε από την Εκκλησία, μετά το πέρας της Εξοδίου Ακολουθίας απευθύνθηκε στον πατέρα της Κώστα Ζέμπερη σε έντονο ύφος, ξεσπώντας από οργή.

Η Κωνσταντίνα Ζέμπερη ξεσπά στους δημοσιογράφους: «Όποιος και να είναι ορκίζομαι ότι θα τον σκοτώσω»
Η άγρια δολοφονία της νεαρής εφοριακού έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, την ώρα που τα μέλη της οικογένειας της 32χρονης αλληλοκατηγορούνται. 

Δεν ήταν η πρώτη έκρηξη από την αδελφή της Δώρας. Η Κωνσταντίνα Ζέμπερη, αδελφή της δολοφονημένης Δώρας επέκρινε δημόσια τον πατέρα, γράφοντας σκληρά λόγια εναντίον του. 

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, λίγο πριν το τελευταίο αντίο στην αδελφή της, η Κωνσταντίνα Ζέμπερη έγραψε ένα οργισμένο μήνυμα στο Facebook ποστάροντας την είδηση του protothema.gr για τις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο πατέρας μετά την γνωστοποίηση της φρικτής δολοφονίας μέσα στο δεύτερο νεκροταφείο Αθηνών: 
 
«Αίσχος φτου σου ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας, χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας» έγραψε, δημοσιεύοντας ανάρτηση του protothema.gr με τις δηλώσεις του πατέρα τους έξω από το νεκροταφείο.
 Πληροφορίες: Protothema

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA