Δολοφονία καρδιολόγου: Συνελήφθησαν η σύζυγος και ο εραστής της - Ομολόγησαν ότι έστησαν τη φονική ενέδρα για να του «φάνε» την περιουσία (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία καρδιολόγου: Συνελήφθησαν η σύζυγος και ο εραστής της - Ομολόγησαν ότι έστησαν τη φονική ενέδρα για να του «φάνε» την περιουσία (ΦΩΤΟ)

«Λύγισαν» κατά την ανάκριση η σύζυγος του γνωστού καρδιολόγου της Κρήτης και ο Βούλγαρος εραστής της, που φέρονται να παραδέχτηκαν ότι δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Χριστόδουλο Καλαντζάκη...

Ένα 24ωρο μετά τη στυγερή δολοφονία του γιατρού στην Κρήτη και οι εξελίξεις τρέχουν. Ο καρδιολόγος Χριστόδουλος Καλαντζάκης έπεσε νεκρός σε ενέδρα θανάτου και η αστυνομία κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να συνθέσει τα κομμάτια στο πάζλ της υπόθεσης. Δολοφόνος είναι ο Βούλγαρος εραστής της συζύγου του γιατρού, που κατάγεται επίσης από τη Βουλγαρία. 

Μετά από ώρες ανάκρισης «έσπασαν» και αποκάλυψαν στους αστυνομικούς τα πάντα. 

Όπως φέρονται να είπαν διατηρούσαν για χρόνια παράνομο δεσμό και ήθελαν να σκοτώσουν το γιατρό για να ζήσουν τον έρωτά τους, με τα χρήματα του καρδιολόγου! 

Όπως φαίνεται το παράνομο ζευγάρι ετοίμαζε τη δολοφονία εδώ και μήνες. Ο εραστής της συζύγου περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Δεν ήθελαν να κινήσουν υποψίες και γι’αυτό το λόγο, ο Βούλγαρος δολοφόνος, αστυνομικός στη γειτονική χώρα, ζούσε το τελευταίο διάστημα στη Σόφια. 

Περίμενε από την 38χρονη σύζυγο του Χριστόδουλου Καλαντζάκη ένα τηλεφώνημα για το τελικό σχέδιο της εκτέλεσης. Αυτό έγινε πριν από λίγες μέρες, όταν η γυναίκα είπε στον εραστή της, το μοιραίο δρομολόγιο του καρδιολόγου, το πρωί του περασμένου Σαββάτου. 

Ο δράστης επέστρεψε στην Ελλάδα και την Κρήτη μέσω Αλεξανδρούπολης την Παρασκευή (06-10-2017).
Το σχέδιο της δολοφονίας ήταν έτοιμο και τέθηκε σε εφαρμογή…

Ο γιατρός Χριστόδουλος Καλαντζάκης είναι ανυποψίαστος. Ξεκινάει από το σπίτι, χαιρετάει τη σύζυγό του, που του εύχεται χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του και για τον ίδιο παραμονεύει ο θάνατος! Ο 37χρονος δολοφόνος γνώριζε το δρομολόγιο του γιατρού προς το χωριό Μακρύ Γυαλό εκεί που είχε ιατρείο και πήγαινε κάθε Σαββατοκύριακο. Σε ένα σημείο του δρόμου είχε στήσει την ενέδρα του. Πρώτα πυροβόλησε το αυτοκίνητο του 62χρονου ο οποίος ένιωσε το ισχυρό τράνταγμα του αυτοκινήτου από τον πυροβολισμό και χτύπησε στο κεφάλι. Προσπαθώντας να βγει από το αυτοκίνητο τραυματισμένος, ο δολοφόνος έστρεψε το όπλο του εναντίον του και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη και μια στο κεφάλι, που ήταν και η μοιραία.
Οι αστυνομικές Αρχές είναι βέβαιες πως πρόκειται για έγκλημα πάθους καθώς όπως εκτιμούν, ο 37χρονος δεν ήθελε άλλο να βλέπει την 38χρονη με τον γιατρό και λένε ότι το βράδυ της ημέρας που έγινε το έγκλημα, ο 37χρονος είχε σκοπό να φύγει από την Κρήτη. 

Δεν αποκλείουν, από την άλλη, οι δύο Βούλγαροι να ήθελαν να εκμεταλλευτούν την περιουσία του γιατρού.

Ο 37χρονος Βούλγαρος και η 38χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, οδηγούνται σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πληροφορίες: fonien.gr, cretalive.gr, cretapost.gr, zarpanews.gr, ekriti.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA