Με 14 μαχαιριές δολοφονήθηκε η 32χρονη εφοριακός - Στο «μικροσκόπιο» και ο αστυνομικός πρώην σύντροφος της - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Με 14 μαχαιριές δολοφονήθηκε η 32χρονη εφοριακός - Στο «μικροσκόπιο» και ο αστυνομικός πρώην σύντροφος της - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα!

Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη μέσα στο Β' Νεκροταφείο της Αθήνας - Ο δράστης επιτέθηκε με ιδιαίτερο μένος στη γυναίκα χρησιμοποιώντας μαχαίρι...

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, το θύμα φέρει 14 μαχαιριές στην πλάτη, στο στήθος, στην κοιλιά και στην καρδιά, το οποίο θεωρείται και το μοιραίο.

Από την πάλη που φαίνεται ότι προηγήθηκε, υπάρχει και ένα χτύπημα στο χέρι από το μαχαίρι πλάτους δύο εκατοστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε να καταθέσει και ο αστυνομικός πρώην σύντροφός της, με τον οποίον είχαν διακόψει τις σχέσεις τους πριν από ένα χρόνο περίπου. Ο ίδιος φαίνεται να εμφανίζει ισχυρό άλλοθι.

Καμιά ένδειξη ότι η δολοφονία σχετίζεται με το ΣΔΟΕ, λέει η ΕΛ.ΑΣ.

«Εως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ». Αυτό αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχετικά με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στα Άνω Πατήσια.

«Ολα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.
 
Στο μάγουλο είχε τραύμα σε σχήμα Γ κεφάλαιο

Συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν στο θώρακα πρόσθια και την πλάτη. Επιπλέον, η άτυχη κοπέλα έφερε ένα τραύμα σε σχήμα Γ κεφάλαιο στη δεξιά παρειακή χωρά (μάγουλο). Δεν είναι ξεκάθαρο, εκτιμούν οι αστυνομικοί, ότι πρόκειται για χτυπήματα από την πάλη και έτσι το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήθελε να αφήσει ένα σημειολογικό τραύμα, παραμένει ανοικτό.

Από τα τραύματα του θώρακα είχαν τρωθεί πνεύμονες και καρδιά. Μάλιστα αυτό στην καρδιά ήταν και το μοιραίο. 

Οπως φαίνεται, ο δράστης επιτέθηκε στην 32χρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη μέσα στο Β' Νεκροταφείο με ιδιαίτερο μένος. 

Η άτυχη κοπέλα έδωσε μάχη για τη ζωή της, καθώς εντοπίστηκαν ίχνη πάλης, ενώ είχε αμυντικά τραύματα και στο δεξί της χέρι. Το μαχαίρι της επίθεσης ήταν πλάτους δύο εκατοστών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA