ΟΛΝΕ Εύβοιας: Kαταγγελία για φραστική επίθεση Παπανδρέου σε εργαζόμενους! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΟΛΝΕ Εύβοιας: Kαταγγελία για φραστική επίθεση Παπανδρέου σε εργαζόμενους!

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας καταγγέλει τον πρόεδρο του ΟΛΝΕ Εύβοιας, Ανδρέα Παπανδρέου για φραστική επίθεση κατά εργαζομένων και μέλους του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου...  

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Επειδή το τελευταίο καιρό στον ΟΛΝΕ διαδραματίζονται πολλά άσχημα γεγονότα, που αφορούν και εργαζόμενους, με ανακοινώσεις – δελτία τύπου – επερωτήσεις κ.λ.π., και μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου βρέθηκε ενώπιον γεγονότος, όπου δέχτηκαν φραστική επίθεση από τον Πρόεδρο,

Δ Η Λ Ω Ν Ο Υ Μ Ε , οποιαδήποτε μορφή εκφοβισμού, με οποιοδήποτε τρόπο, απέναντι στους εργαζόμενους είναι καταδικαστέα και θα βρεθούμε στο πλευρό των εργαζομένων όλοι οι νόμιμα εκλεγμένοι στο Συνδικαλιστικό Κίνημα.

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, διατρανώνει προς κάθε κατεύθυνση , ότι ως γνήσιοι εκπρόσωποι των εργαζομένων, δεν θα ανεχθεί από οποιονδήποτε να παίζονται στις πλάτες των εργαζομένων καιροσκοπικά , μικροπολιτικά παιχνίδια.

Από την ίδρυση του ΟΛΝΕ έως και το τελευταίο Δ.Σ. του το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, βάζει κάθε φορά την πάγια θέση του, ότι είναι ενάντια στις εταιρίες ενοικίασης εργαζομένων και εργολάβων και οι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες που πρέπει να καλύπτονται από μόνιμες και σταθερές θέσεις εργασίας».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA