Σε Χαλκίδα και Λαμία «αρχίζει να τρέχει» το φυσικό αέριο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σε Χαλκίδα και Λαμία «αρχίζει να τρέχει» το φυσικό αέριο

Ξεκινά η πιλοτική τροφοδοσία με φυσικό αέριο της Λαμίας και της Χαλκίδας σε υφιστάμενα δίκτυα, στο πλαίσιο της συνολικότερης σύνδεσης όλων των πόλεων της Στερεάς Ελλάδας το επόμενο διάστημα συγχρόνως με την κατασκευή των έργων διανομής φυσικού αερίου...

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τη Χαλκίδα την ερχόμενη Δευτέρα στις 16:00 θα ξεκινήσει η τροφοδοσία της πόλης από τον σταθμό τροφοδοσίας στο Πάρκο του Λαού σε μια εκδήλωση στην οποία μετέχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Χαλκιδέων και η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Αερίου.

Την ίδια ημέρα στις 17:30 στο ΕΒΕ της Εύβοιας οργανώνεται ημερίδα στην οποία θα γίνει ενημέρωση των φορέων και των πολιτών σε σχέση με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για τη γρήγορη σύνδεση του δικτύου φυσικού αερίου με τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.

Στη Λαμία η πρώτη σύνδεση θα γίνει στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στις 17:00 ενώ λίγο αργότερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ στη Λαμία θα πραγματοποιηθεί η 2η ημερίδα για την ενημέρωση φορέων και πολιτών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA