Volleyleague: Γιόρτασε η Χαλκίδα τον Ηρακλή της! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Volleyleague: Γιόρτασε η Χαλκίδα τον Ηρακλή της!

Με μια εντυπωσιακή νίκη ξεκίνησε ο Ηρακλής Χαλκίδας τον μαραθώνιο στην Volleyleague - Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση επικράτησε 3-0 σετ του Ηρακλή Πετοσφαίρισης σε ματς που κρίθηκε στην ανάπτυξη αλλά και στην τακτική του σερβίς...

Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση κατάφερε να κάνει ανατροπή από 21-22 στο 1ο σετ και με σερί 4-0 να επικρατήσει 25-22 ανοίγοντας και το δρόμο προς τη νίκη. Ο Ηρακλής Πετοσφαίριση έκανα πολλά λάθη στην τελική προσπάθεια. Χαρακτηριστικό είναι το 11/35 τελειωμένες του Απόστολου Αρμενάκη.

«Εγινε πολύ καλός αγώνας και το σκορ δεν αποτυπώνει την προσπάθεια των αντιπάλων μας που μας πίεσαν πολύ. Θεωρώ όμως πως εμείς παίξαμε πολύ καλά και μας βγήκαν οι διορθωτικές κινήσεις μέσα στο αγώνα σε σερβίς και ανάπτυξη. Πήραμε μία νίκη που μας τονώνει ηθικά και βαθμολογικά. Ικανοποιήσαμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και έζησε μια ωραία βολεϊκή ατμόσφαιρα» σχολίασε ο κόουτς του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης.
 
Ο προπονητής του Ηρακλή Πετοσφαίριση Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας το 1ο σετ ήταν καθοριστικό. Κάναμε πολλά λάθη στα τελειώματα των επιθέσεων και δεν είχαμε εύκολους πόντους. Με την εμπειρία που έχουν οι παίκτες μου είναι οξύμορο να λέμε πως επηρεαστήκαμε από την απώλεια του 1ου σετ αλλά δυστυχώς αυτό συνέβη. Αντίθετα οι αντίπαλοι μας ελευθερώθηκαν και βρήκαν ρυθμό, ενώ εμείς πιεστήκαμε και δεν λειτούργησε τίποτα καλά».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA