ΑΟ Χαλκίς - Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 0-0: Τρεις αποβολές και πολλά νεύρα από τους απλήρωτους παίκτες του Αυλωνίτη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

ΑΟ Χαλκίς - Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 0-0: Τρεις αποβολές και πολλά νεύρα από τους απλήρωτους παίκτες του Αυλωνίτη (ΦΩΤΟ)

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΑΟ Χαλκίς, φαίνεται πως έχουν επηρεάσει και αγωνιστικά τους παίκτες του Αντώνη Αυλωνίτη, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες...

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας του ΑΟ Χαλκίς με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (05-11-2017) στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας για την 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, αλλά συνολικά με 5 αποβολές, ενώ αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο και ο Αντώνης Αυλωνίτης λόγω διαμαρτυρίας, απόρροια των παραπόνων που είχε για τη διαιτησία.

Στο 35΄ η βοηθός του αγώνα, ακύρωσε γκολ του Στεργιανού για οφσάιντ, καθώς θεώρησε ότι επηρέαζε τη φάση ο Ανέστης. Μία αμφισβητούμενη φάση που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Από κει και πέρα το ματς κινήθηκε σε «ρηχά» νερά από δημιουργία φάσεων, καθώς τα νεύρα των ποδοσφαιριστών επηρέασαν τον ρυθμό του αγώνα.

Τρεις παίκτες του ΑΟ Χαλκίς και δύο του Διαγόρα είδαν την κόκκινη κάρτα. Συγκεκριμένα στο 83΄ αποβλήθηκε ο Τσίγκρος με απευθείας κόκκινη για πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα, και κατά την διάρκεια της φάσης σημειώθηκε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, που έφερε την αποβολή του Γιάννη Θωμά (έπιασε την μπάλα με τα χέρια) και δύο αντίπαλων παικτών, του Μέρο και του Ρέτσου.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε και ο Πολίτης για χτύπημα σε ποδοσφαιριστή του Διαγόρα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA