Εκλογές στην Κεντροαριστερά: Με προβάδισμα η Φώφη Γεννηματά στον δεύτερο γύρο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές στην Κεντροαριστερά: Με προβάδισμα η Φώφη Γεννηματά στον δεύτερο γύρο

Τον νυν υπέρ πάντων αγώνα θα δώσουν στον δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς η Φώφη Γεννηματά με τον Νίκο Άνδρουλάκη, με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μπαίνει στην «αρένα» με ένα ξεκάθαρο προβάδισμα, σχεδόν 17 ποσοστιαίων μονάδων, κερδίζοντας κάτι παραπάνω από το 42% των ψήφων και των νεαρό ευρωβουλευτή να ακολουθεί με 25.3
 

Η χθεσινή εκλογική αναμέτρηση για την ηγεσία του νέου, ενιαίου φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού η προσέλευση των ψηφοφόρων ξεπέρασε τις προσδοκίες και των πιο αισιόδοξων στελεχών της.

Οι 210.000 άνθρωποι που βρέθηκαν στις κάλπες για να ψηφίσουν, επέλεξαν να στείλουν καθαρό μήνυμα ότι ο πυρήνας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς παραμένει το ΠΑΣΟΚ, αφού οι Γεννηματά και Ανδρουλάκης κέρδισαν αθροιστικά το 70% των ψήφων. Αντίθετα, σε χαμηλές πτήσεις έμειναν οι Γιώργος Καμίνης και Σταύρος Θεοδωράκης, που συγκέντρωσαν 13.5% και 9.5 αντίστοιχα.

Από το επιτελείο της Φ.Γεννηματά τόνιζαν ότι η σημερινή διαδικασία ήταν η απόλυτη δικαίωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εκτιμώντας ότι οι πολίτες αναγνώρισαν τις ειλικρινείς προσπάθειες της για την ενοποίηση του χώρου και την αναγέννηση της παράταξης. Παράλληλα, δηλώνουν έτοιμοι για την μάχη της επόμενης Κυριακής, υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες θα επανεπιβεβαιώσουν την καθαρή εντολή που της έδωσαν σήμερα.

Αισιοδοξία επικρατεί και στην πλευρά Ανδρουλάκη. Οι συνεργάτες του νεαρού ευρωβουλευτή πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν τις εκλογές, προχωρώντας σε μια εντυπωσιακή ανατροπή. 

Πληροφορίες και από News247

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA