Επέστρεψε νωρίτερα στον Κορυδαλλό ο Δημήτρης Κουφοντίνας - Ο γιος του κέρασε γλυκά τους δημοσιογράφους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Επέστρεψε νωρίτερα στον Κορυδαλλό ο Δημήτρης Κουφοντίνας - Ο γιος του κέρασε γλυκά τους δημοσιογράφους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τυπικός στην υποχρέωση του ο Δημήτρης Κουφοντίνας επέστρεψε στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου (11-11-2017) στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την 48ωρη άδεια που του είχε χορηγηθεί - Η άδεια του έληγε στις 12 το μεσημέρι...

Λίγο πριν τις εννέα το πρωί, ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε από το σπίτι του στον Βαρνάβα και μαζί με τη σύζυγο και τον γιο του επιβιβάστηκαν σε ένα λευκό αυτοκίνητο και έφυγαν, χωρίς κάποιος να κάνει δηλώσεις.

Νωρίτερα, ο Έκτωρας Κουφοντίνας είχε πλησιάσει τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το σπίτι και τους κέρασε γλυκά. 
Υπενθυμίζεται ότι πλέον ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει το δικαίωμα σε 60 ημέρες να καταθέσει νέα αίτηση για άδεια η οποία μπορεί να είναι μεγαλύτερης διάρκειας, τεσσάρων δηλαδή ημερών, που με κάθε αίτηση θα αυξάνονται σταδιακά και μπορούν να φτάσουν και τις εννέα.

Αρχικά απευθύνθηκε στο αρχειοφυλάκιο των ανδρικών φυλακών για τα διαδικαστικά και από εκεί εστάλη κατευθείαν στις γυναικείες φυλακές όπου και κρατείται.

Δημοσιογράφος απευθυνόμενος προς τον Δ.Κουφοντίνα τον ρώτησε: «Ραντεβού σε 60 ημέρες;» και ο τελευταίος απάντησε «ναι».
 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA