Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Παρέμβαση για τις διακοπές ρεύματος στα γραφεία της ΔΕΗ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Παρέμβαση για τις διακοπές ρεύματος στα γραφεία της ΔΕΗ

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας τονίζει σε ανακοίνωση του:
 
Καλούμε όλα τα Σωματεία της δύναμής μας να δώσουν το δυναμικό παρόν τους, για παρέμβαση στα γραφεία της ΔΕΗ, την Παρασκευή 3/11/2017, με αφορμή τις εκτεταμένες διακοπές ρεύματος, σε λαϊκά νοικοκυριά, φτωχούς και αδύνατους.

Την ίδια ώρα που τεράστιοι κολοσσοί , επενδύουν εκατομμύρια ευρώ σε επενδύσεις, για να καρπιστούν τα τεράστια κέρδη που θα φέρει η απελευθέρωση της ενέργειας, η εξόρυξη υδρογονανθράκων , αιολικών πάρκων κ.λ.π.,

Η φορολαίλαπα , το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων συνεχίζονται, δέχοντας ακόμη ένα χτύπημα , κόβοντας τους και το αγαθό του ρεύματος.

Την ίδια ώρα κόψανε και το ρεύμα στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στο Αλιβέρι, ενώ έχει πληρώσει το ρεύμα, δεν έχουν πληρωθεί δύο δόσεις της ρύθμισης που υπήρχε, αξίας 250 ευρώ περίπου, μη λαμβάνοντας υπόψη, ότι ο ΟΑΕΔ δεν έχει πληρώσει για τους μισθούς, ασφαλιστικές εισφορές, λειτουργικά έξοδα κ.λ.π., ως όφειλε , τέσσερις μήνες.

ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ.

Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Όλες τις κοινωνικές ομάδες, που χτυπιούνται αλύπητα από τις ανάλγητες πολιτικές τους, σε συμμετοχή και δυναμική παρέμβαση κατά της διάκρισης, διακοπής ρεύματος.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/11/2017 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA