Φυλακές Χαλκίδας: Για 90 λεπτά τα είπαν Άκης και Βίκυ Σταμάτη - «Κακουργηματική η απόφαση να τον φυλακίσουν σε αυτό το σωφρονιστικό κατάστημα και όχι στον Κορυδαλλό...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φυλακές Χαλκίδας: Για 90 λεπτά τα είπαν Άκης και Βίκυ Σταμάτη - «Κακουργηματική η απόφαση να τον φυλακίσουν σε αυτό το σωφρονιστικό κατάστημα και όχι στον Κορυδαλλό...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Φυλακές Χαλκίδας: Για 90 λεπτά τα είπαν Άκης και Βίκυ Σταμάτη - «Κακουργηματική η απόφαση να τον φυλακίσουν σε αυτό το σωφρονιστικό κατάστημα και όχι στο Κορυδαλλό...» (ΒΙΝΤΕΟ)
Το πρώτο τετ α τετ Άκη - Βίκυς μετά το δελτίο Τύπου για την αίτηση διαζυγίου...

Στις φυλακές Χαλκίδας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (08-11-2017) η Βίκυ Σταμάτη για να επισκεφτεί τον κρατούμενο πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Την υποδέχτηκε στην είσοδο ο διευθυντής των Φυλακών Χαλκίδας, Σπύρος Αθανασίου, ενώ με τον σύζυγο της συνομίλησε για 90 λεπτά.

Η Βίκυ Σταμάτη ταξίδεψε με ταξί στη Χαλκίδα, το οποίο την περίμενε μέχρι να ολοκληρωθεί το επισκεπτήριο.

Η ίδια φεύγοντας τόνισε στη κάμερα του ΑΝΤ1:

«Το αντιμετωπίζει στωικά...» είπε για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και συνέχισε: «Υπήρξε μία απόφαση, ως προς εμένα, η οποία ήταν άδικη και επιτρέψτε μου την έκφραση, καταχρηστική. Η δικαστική εξουσία αποφάσισε ως προς εμένα κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα δικαστικά χρονικά, ποτέ.» τόνισε χαρακτηριστικά. Για το διαζύγιο ανέφερε τα εξής: «Δεν υπάρχει διαζύγιο. Υπάρχει δελτίο Τύπου στο οποίο θα σταθείτε μόνο στον επίλογο για την κακουργηματική απόφαση, την ωμότητα, την εκτέλεση, την αδικοπραξία, την εκτέλεση της οικογένειας. Όπως επίσης και την κακουργηματική απόφαση στο να φυλακίσουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα και όχι στον Κορυδαλλό. Προσέξτε το αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία..».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA