«Λευκή Νύχτα» στο Αλιβέρι το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Λευκή Νύχτα» στο Αλιβέρι το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, στη τρίτη «Λευκή νύχτα» που διοργανώνεται στη περιοχή το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου...

«Η αγορά του Αλιβερίου γιορτάζει για 3η φορά με μία βραδιά που έχει γίνει θεσμός. Το Αλιβέρι θα φορέσει τα Χριστουγεννιατικά του, στην γιορτή των προσφορών, της διασκέδασης και των δεκάδων happenings.

Ανιματέρ θα σας καλωσορίσει και θα σας ενηµερώσει για την ροή, τον συντονισµό και την διεξαγωγή οµαδικών παιχνιδιών, την παρουσίαση θεαµάτων καθώς επίσης και την οργάνωση διαγωνισµών χορού και τραγουδιού.

Carousel, έλκηθρο με το ελαφάκι του, λευκοί και πράσινοι ξύλινοι φράχτες, χριστουγεννιάτικα δέντρα και σπιτάκια διακοσμημένα με γιρλάντες, αλεξανδρινά και τεχνητό χιόνι και φωτάκια.

Ακροβατικά show, διάφορα show με φωτιές, μπουρμπουλήθρες,ταχυδακτυλουργικά νούµερα στους περαστικούς µε τράπουλα, µαντήλια, κέρµατα και σχοινιά, μπαλονοκατασκεύες, παρέλαση χριστουγεννιάτικων γιγαντοστολών και τέλος σταθμοί απασχόλησεις και λιχουδιών όπως facepainting, παιχνίδια με κρίκους και μαλλί της γριάς είναι λιγα απο αυτά που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους.

Εκτός από τις προσφορές σε όλα τα προϊόντα που όλα τα καταστήματα θα διαθέτουν για τους επισκέπτες τους, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Γιώργο Μάγο και νησιώτικο γλέντι με το χορευτικό σύλλογο γυναικών Αλιβερίου και Περιχώρων».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA