Νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι εντοπίστηκε ο 21χρονος αγνοούμενος φοιτητής (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι εντοπίστηκε ο 21χρονος αγνοούμενος φοιτητής (ΦΩΤΟ)

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25-11-2017) ο 21χρονος φοιτητής Νίκος Χατζηπαύλου από την Κάλυμνο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 19 Νοεμβρίου...

Το ποδήλατο εντοπίστηκε την ίδια μέρα σε δύσβατη περιοχή, στον Προφήτη Ηλία, ενώ δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του, σε αντίθετη κατεύθυνση, σε κεντρικό δρόμο που συνδέει τα χωριά της Καλύμνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΝΤ1, το άψυχο σώμα του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε το ποδήλατο. Η περιοχή, σύμφωνα με κατοίκους του νησιού, θεωρείται κακόφημη, λόγω των παραβατικών στοιχείων που συχνάζουν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει τραύμα στο κεφάλι πιθανόν από πυροβόλο όπλο και ο θάνατος του οφείλεται σε δολοφονία. Ο άτυχος νεαρός φαίνεται ότι εκτελέστηκε σχεδόν εξ επαφής.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού πήραν μέρος κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, αστυνομικοί της Καλύμνου που είχαν ενισχυθεί με δυνάμεις από την Κω, πλωτά σκάφη, εθελοντές διασώστες και κάτοικοι του νησιού.

Αίσθηση προκαλούν την ίδια ώρα οι δηλώσεις πιστοποιημένου διασώστη που συμμετείχε στις έρευνες.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι όσοι ερευνούσαν στην περιοχή είχαν περάσει πολλές φορές από το σημείο που βρέθηκε η σορός, χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι. 
Ο άτυχος Νίκος επισκέφθηκε στην Κάλυμνο για να δει την οικογένεια του που ζει εκεί τον τελευταίο καιρό, μιας και η μητέρα του, καθηγήτρια στο επάγγελμα, διδάσκει στο νησί. Ο ίδιος έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και εξαφανίστηκε.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA