Νέος χαμός στην Ευελπίδων: Επιτέθηκαν ξανά στον δολοφόνο της Δώρας - Τον κάρφωσε με στυλό η μητέρα - «Αλήτη, δεν θα ζήσεις» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέος χαμός στην Ευελπίδων: Επιτέθηκαν ξανά στον δολοφόνο της Δώρας - Τον κάρφωσε με στυλό η μητέρα - «Αλήτη, δεν θα ζήσεις» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση σημειώθηκε και σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όταν συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη αντίκρισαν τον δολοφόνο της, ο οποίος πήγε προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή...

Ο 58χρονος Μανώλης Σοροπίδης ο οποίος είναι ο καθ ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης 32χρονης μεταφέρθηκε στις 10.00 το πρωί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, όπου από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς της Δώρας.

Στο σημείο ήταν και διμοιρία των ΥΜΕΤ προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Όμως ξεχείλιζε η οργή και σήμερα στην οδό Ευελπίδων. Ο πατέρας, η μητέρα και τα αδέρφια της Δώρας Ζέμπερη με το που αντίκρυσαν τον δολοφόνο του δικού τους ανθρώπου άρχισαν να τον βρίζουν και να του πετούν αντικείμενα. 
«Θα πεθάνεις! Δεν θα ζήσεις!», του φώναζε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη. «Φονιά! Φονιά!», φώναζαν τα αδέρφια της.

Την ώρα που οι αστυνομικοί μετέφεραν σχεδόν σηκωτό τον 58χρονο Μανώλη Σοροπίδη στα δικαστήρια, παραπάτησαν στα σκαλοπάτια και έπεσαν κάτω. Τότε, κάποιοι κλώτσησαν τον 58χρονο. Εκεί, βρήκε την ευκαιρία η μητέρας της Δώρας Ζέμπερη να επιτεθεί στον 58χρονο με ένα στυλό καρφώνοντάς τον όπου μπορούσε να βρεί. 
Πληροφορίες: ΑΝΤ1, Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA