Ο Νίκος Μίχος αποχώρησε και από το κόμμα του Βελόπουλου - «Πόλεμος» ανακοινώσεων! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Νίκος Μίχος αποχώρησε και από το κόμμα του Βελόπουλου - «Πόλεμος» ανακοινώσεων!

Σε «φιάσκο» εξελίχθηκε η προσχώρηση του Νίκου Μίχου στο κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου - Διαβάστε και τις δύο ανακοινώσεις...

Ο Ευβοιώτης Βουλευτής, ο οποίος αποχώρησε από την Χρυσή Αυγή με «καρφιά» κατά του αρχηγού, Νίκου Μιχαλολιάκου, στις 2 Νοεμβρίου εντάχθηκε στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.

8 ημέρες μετά όμως, ανακοινώθηκε η αποχώρησή του και από εκεί, καθώς όπως καταγγέλει η «Ελληνική Λύση» ο ίδιος ήθελε να έχει προνομιακή αντιμετώπιση. Ωστόσο, ο Νίκος Μίχος κάνει λόγο για μπίζνες του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Ο κ. Βελόπουλος δυσκολεύεται ακόμα μέχρι σήμερα να ξεχωρίσει την πολιτική από τις μπίζνες. Όμως, η έλλειψη πολιτικής ιδεολογίας δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τις κηραλοιφές. Ως καλός επιχειρηματίας ο κ. Βελόπουλος έπρεπε να γνωρίζει ότι δεν έφυγα από ένα κόμμα που με σιγουριά θα έχει αυξημένη παρουσία στη Βουλή για να προσχωρήσω σε ένα άλλο που με σιγουριά δεν θα έχει, για το βουλευτιλίκι. Η ανεξαρτησία που κέρδισα μέσα από πολύχρονους αγώνες στο εθνικιστικό κίνημα στην Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα, μέσα από διώξεις και συγκρούσεις με ανθρώπους του συστήματος, δεν ανταλλάσσεται ούτε με τη θέση του Αντιπροέδρου που μου πρότεινε, ούτε με τη συμμετοχή στις εταιρείες του. Ελληνική λύση υπάρχει, αλλά σίγουρα δεν σχετίζεται την Ο.Ε. του κ. Βελόπουλου.» λέει στην ανακοίνωση του ο βουλευτής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε η «Ελληνική Λύση»:

«Ένα λάθος γίνεται σφάλμα, μόνο αν δεν το διορθώσουμε»…

Το ιστορικό της προσχώρησης του κ.Μιχου έχει ως εξής : Η εισήγηση και απόφαση της πολιτικής γραμματείας, ήταν να προσχωρήσει στο κίνημα πάντα με γνώμονα, ότι δεν είμαστε ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί, ούτε ακροδεξιοί, ούτε ακροαριστεροί αλλά μόνο Έλληνες ! Εξάλλου η προσπάθεια της «Λύσης» είναι να αφανίσει τα άκρα και τις μικροκομματικές διαφορές που κομματιάζουν τους Έλληνες ! Δίνουμε μάχη για Ένωση των Ελλήνων, με κεντρικό μας σύνθημα «Πρώτα οι Έλληνες».

Ο κ. Μίχος δεν δέχθηκε ότι είναι ισότιμος με τα υπόλοιπα μέλη του κόμματος, διότι ως βουλευτής πίστευε ότι πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση, ενώ παράλληλα θεωρούσε βέβαιη την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές, κάτι που με βάση τις αρχές και το καταστατικό μας δεν ισχύει, διότι όλοι είμαστε ισότιμοι στρατιώτες (και όχι υποψήφιοι βουλευτές), στον αγώνα για την Ελλάδα, την Ορθοδοξία και το Έθνος και στο κίνημα διατάσσει μόνο ή βάση και το Εθνικό συμφέρον!

Ως εκ τούτου, ο κ. Μίχος μπορεί να ανήκει σε οποιονδήποτε άλλο χώρο, άλλα όχι στην «Ελληνική Λύση». Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον προσωπικό του αγώνα. Εμείς θα συνεχίσουμε τον συλλογικό, μαζικό, Ελληνικό αγώνα για να σηκώσουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ!».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA