Απόπειρα ληστείας στα Jumbo: Στο Πέι Δοκού βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι ληστές - Στο «κενό» οι έρευνες της Ασφάλειας Χαλκίδας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απόπειρα ληστείας στα Jumbo: Στο Πέι Δοκού βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι ληστές - Στο «κενό» οι έρευνες της Ασφάλειας Χαλκίδας!

Το Suzuki Vitara εντοπίστηκε καμένο στο Πέι Δοκού και σύμφωνα με την Ασφάλεια Χαλκίδας, είναι το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι άγνωστοι δράστες που επιχείρησαν χθες να ληστέψουν τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής, στο πολυκατάστημα Jumbo, που βρίσκεται στο 3ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Χαλκίδας - Νέας Αρτάκης (δείτε ΕΔΩ)...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τέσσερις κουκουλοφόροι οπλισμένοι με καλάσνικοφ ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής, οι οποίοι ωστόσο κατάφεραν να διαφύγουν με το θωρακισμένο όχημα, παρά τις απειλές των κουκουλοφόρων ότι θα πυροβολήσουν.

Λίγη ώρα αργότερα, ένα τζιπ Suzuki Vitara βρέθηκε καμένο ολοσχερώς στο Πέι Δοκού και θεωρείται σίγουρο ότι είναι το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες προκειμένου να κλέψουν την χρηματαποστολή.

Για το συμβάν διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας και μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν οδηγήσει πουθενά.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το καμένο όχημα:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA