Εθνική Οδός: Που θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή και για ποιες ώρες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εθνική Οδός: Που θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή και για ποιες ώρες!

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Νέα Οδός την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει Ασκήσεις Ετοιμότητας & Αποχιονισμού, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ...

Ειδικότερα, από τις 06:00 έως τις 11:00, θα υπάρξει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινοφύτων έως τον Α/Κ Σχηματαρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Οινοφύτων και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Α/Κ Σχηματαρίου, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Μέσω της ίδιας παράκαμψης και του Α/Κ Σχηματαρίου θα εξυπηρετούνται αντίστοιχα και τα οχήματα με κατεύθυνση προς Χαλκίδα.

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στο 60ο χλμ. και για διάστημα 400 μέτρων, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται κανονικά από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας.

Στις ασκήσεις θα συμμετάσχουν τα Τμήματα Τροχαίας του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ.

Η Νέα οδός, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA