ΗΡΩΝ
VIANEX
SMOKER LAND

Εύβοια: Νέες παρεμβάσεις στο δρόμο Ψαχνά - Προκόπι! «Σιγά τη νίκη ρε Κώστα θα μου πουν κάποιοι» παραδέχεται δημόσια ο Μπακογιάννης!

Νέες παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα Ψαχνά - Προκόπι της Επαρχιακής Οδού 77 της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, με τον Κώστα Μπακογιάννη να τονίζει παραδεχόμενος: «Σιγά τη νίκη ρε Κώστα θα μου πουν κάποιοι»...

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρει τα εξής:

«Ακόμη ένα έργο προστίθεται στην υλοποίηση του σχεδιασμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου της. Συμβασιοποιήθηκε και ξεκινά η δεύτερη φάση συντήρησης και βελτίωσης στο βόρειο διαμήκη άξονα της Εύβοιας με παρεμβάσεις σε τμήματα που αναβαθμίζουν το επίπεδο ασφάλειας και άνεσης των μετακινήσεων.

Πρόκειται για έργο που προβλέπει χωματουργικές εργασίες διαπλάτυνσης στο οδόστρωμα, τεχνικές και ασφαλτικές εργασίες, κοπή δέντρων στα πρανή της οδού και εργασίες σήμανσης και ασφάλειας στο τμήμα Ψαχνά - Προκόπι της Επαρχιακής Οδού 77 της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Για ένα έργο που αποτελεί κομμάτι της στρατηγικής της Περιφέρειας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών μίλησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος χαρακτήρισε την συγκεκριμένη παρέμβαση ως «ένεση ζωής».
 
«Οι δρόμοι μας είναι το μέσο για την ανάπτυξή μας. Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός τόπου που πρέπει να το περιποιούμαστε και να το προσέχουμε για να μας επιστρέψει αυτά που δίνουμε. Τα έργα υποδομής είναι αυτά που όσο τα ενισχύεις, τόσο αποδίδουν. Αυτός είναι ο λόγος που όταν εξασφαλίζουμε χρήματα για την οδοποιία θεωρούμε ότι έχουμε κάνει μία μικρή νίκη και έπειτα από πολλές μικρές νίκες, είναι δεδομένο ότι θα καταλήξουμε στην ριζική αλλαγή ολόκληρου του οδικού δικτύου της Στερεάς».
 
Ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε στο facebook:

«Ξεκινάμε τη δεύτερη φάση συντήρησης και βελτίωσης στο βόρειο διαμήκη άξονα της Εύβοιας με παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν το επίπεδο ασφάλειας και άνεσης των μετακινήσεων. Χωματουργικές εργασίες διαπλάτυνσης στο οδόστρωμα, τεχνικές και ασφαλτικές εργασίες, κοπή δέντρων στα πρανή της οδού και εργασίες σήμανσης στο τμήμα Ψαχνά - Προκόπι.
 
Στον τελικό στόχο που είναι να αλλάξουμε την εικόνα του οδικού δικτύου ολόκληρης της Στερεάς, κάθε κομμάτι που αλλάζει είναι μία μικρή νίκη.
 
«Σιγά τη νίκη ρε Κώστα» θα μου πουν κάποιοι, αλλά κάποια στιγμή θα αρχίσω να σας γράφω όλες τις διαδικασίες για να μπορέσει μία περιφέρεια ή ένας δήμος να εξασφαλίσει τα χρήματα ενός έργου και θα ανοίξουμε συζήτηση σε άλλη…διάσταση».

Δικαστήρια Χαλκίδας: Στο εδώλιο αστυνομικός και δύο φίλοι του για τον βιασμό 44χρονης Δικαστίνας!

Μία ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση εκδικάζεται, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Εύβοιας, με κατηγορούμενους ...