Παραμένει στη φυλακή του Χονγκ Κονγκ η 19χρονη - Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραμένει στη φυλακή του Χονγκ Κονγκ η 19χρονη - Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης! (ΦΩΤΟ)

Στις φυλακές ανηλίκων γυναικών του Χονγκ Κονγκ παραμένει η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου που συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο αεροδρόμιο της περιοχής...

Το αίτημα της Ελληνίδας για αποφυλάκιση με την καταβολή εγγύησης ύψους 11.000 ευρώ απορρίφθηκε.

Η νεαρή παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά ενώπιον του δικαστή του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, με Κινέζο δικηγόρο που της διόρισε το κράτος.

Ο συνήγορός της στην Ελλάδα, Σάκης Κεχαγιόγλου έχει ήδη κάνει τις σχετικές επαφές και σε συνεννόηση με τους γονείς της φαίνεται πως έχουν καταλήξει στο ποιος θα αναλάβει την υπεράσπισή της εκεί.

Ο δικηγόρος είχε ζητήσει να αφεθεί ελεύθερη με την καταβολή εγγύησης ύψους 100.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (11.000 ευρώ) και να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισής της στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Το αίτημά της απορρίφθηκε και θα επανεξεταστεί σε νέα ακρόαση στις 7 Δεκεμβρίου.

O διάλογος του δικαστή με τον δικηγόρο της Ειρήνης

Δικηγόρος: Ζητούμε να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 100.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (11.000 ευρώ). Να της επιβάλλετε περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Δικαστής: Απορρίπτεται διότι είναι ξένη υπήκοος, άρα μπορεί να διαφύγει και επίσης είναι μεγάλη η ποσότητα των ναρκωτικών. Να επανέλθετε στις 7 Δεκεμβρίου για νέα ακρόαση.

Η διαδικασία διήρκεσε 5 λεπτά και η Ειρήνη δεν είπε λέξη, καθώς δεν έχει δικαίωμα λόγου. Οι γονείς της με τον Έλληνα δικηγόρο Σάκη Κεχαγιόγλου ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με δικηγόρο του Χονγκ Κονγκ που θα την αναλάβει.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η 19χρονη έχει ήδη αναφέρει στον Γενικό Πρόξενο ότι είναι αθώα, ενώ ισχυρίστηκε: «δεν ήξερα για την ποσότητα των ναρκωτικών που μετέφερα».

Την ίδια ώρα μεγάλη έρευνα ξεκινά η Ιντερπόλ σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στο Χoνγκ Κoνγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, το κύκλωμα φαίνεται πως έχει τις ρίζες του στη Λατινική Αμερική και διακινεί ναρκωτικά στην Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική.

Στην Ελλάδα, υπάρχουν πληροφορίες για έναν Νιγηριανό, ο οποίος είχε στρατολογήσει τον άνθρωπο που έδωσε την ποσότητα κοκαΐνης στο μοντέλο στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA