Ψυχοπαθής ο αστυνομικός που εκτέλεσε εν ψυχρώ την κόρη, την γυναίκα και την πεθερά του - Ήταν νταβατζής, μας απειλούσε... - Δείτε τι λέει συγγενής των θυμάτων! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Ψυχοπαθής ο αστυνομικός που εκτέλεσε εν ψυχρώ την κόρη, την γυναίκα και την πεθερά του - Ήταν νταβατζής, μας απειλούσε... - Δείτε τι λέει συγγενής των θυμάτων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το προφίλ του αστυνομικού που σκότωσε την οικογένειά του προτού δώσει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, προσπαθούν να περιγράψουν από την αστυνομία, αλλά και συγγενείς της μαρτυρικής οικογένειας μετά το μακελειό στους Αγίους Ανάργυρους...
 
Συγγενής των θυμάτων, μιλώντας στον ΣΚΑΙ περιγράφει μια άλλη εικόνα του δράστη από αυτήν που έχουν περιγράψει μέχρι στιγμής συνάδελφοι και γείτονες.

Ο Μιχάλης Χερουβείμ, αδελφός της πεθεράς και θείος της συζύγου του δράστη, περιέγραψε τον αστυνομικό ως άνθρωπο που εκμεταλλευόταν την οικογένειά του, ζητούσε συνέχεια χρήματα και είχε μανίες καταδίωξης. «“Αμα θέλω τον σκοτώνω τον ‘κοντό’, έλεγε στη γυναίκα του. 

Ο “κοντός” ήταν ο Σημίτης», είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Χερουβείμ, περιγράφοντάς τον ως ψυχοπαθή και νταβατζή που κόμπαζε ότι μπορούσε να σκοτώσει τον πρώην Πρωθυπουργό.

«Εγώ ήρθα από τη Νάξο προχθές, να μείνω εδώ. Αν με έβρισκε θα με σκότωνε και εμένα. Με είχε στο στόχαστρο και εμένα. Ηθελε να πάρει, λέει, αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, να το πηγαίνει στο Κολωνάκι, γιατί είχε βρει πάρκινγκ και να πάρει το μικρό η γιατρίνα η ανιψιά μου. Αυτή δεν ήθελε. Ολο λεφτά ζητούσε!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ